Min rejse til Guatemala

DIY-eksperter; vores nye spændende job!

Vores deltagelse i Nybyggerne har affødt et nyt og spændende samarbejde med DBA! Vi er nemlig blevet en fast del af Den Blå Avis’ nye brugeroverflade “DBA-GUIDE”. Et super fedt koncept der fremover vil inspirere, guide og hjælpe folk på DBA.

Vi er deres DIY-eksperter. Vildt nok at blive anset som eksperter! For vi er jo bare os 😉 Men om ikke andet, er det jo bare mega fedt, at vi igen kan udfolde os kreativt, dele ud af vores viden og give jer en hulens masse inspiration til diverse DIY-projekter!

Vi vil lave et par håndfulde indlæg om måneden, så der bliver for os en dejlig masse at se til! Vi stræber efter at lave lidt forskelligt; videor, billeder, artikler og blogindlæg.

I denne måned viser vi hvordan du shiner Folkestolen op, et lille DIY-projekt med en staldlampe og så kan du læse lidt om Søholm keramik! 
Som nævnt på Lises instagram, skal bi lave TV-stuen om til et lille hjemmeværksted, hvor vi blandt mange andre projekter, også kan lave ting til DBA GUIDE! Mere om det senere!

Du finder DBA Guide her eller i menuen i DBA-appen! Vi glæder os til at komme ordentligt i gang!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min rejse til Guatemala