Fine keramiklamper - DBA guide

Min personlige Fixiecykel – DBA Guide

I samarbejde med DBA Guide har jeg lavet den her video, hvor jeg fixer min nye cykel fundet på DBA.DK. Jeg er vild med resultatet og Lise har endda givet mig lov til at hænge den på væggen! 😉

 

Klik desuden ind på GUIDEN og få tips og tricks til din egen cykel!

// Michael

 

   

1 kommentar

  • Hej Michael og Lise. Tillykke med den kommende familieforøgelse 🙂 Hvor er det skønt for jer. Jeg skriver på vegne af KABE (@kabecopenhagen) – vi har før skrevet til jer 🙂 Vi synes simpelthen at en KABE væg ville passe så fint ind i jeres nye hus. Jeg håber I er interesserede.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine keramiklamper - DBA guide