Hus, ægteskab, graviditet - går det for stærkt?

KOM OG KØB RETRO OG DESIGN – NY SALGSSIDE!

Jeg kan simpelthen ikke dy mig når det kommer til køb af lækre genbrugsfund. Især når det handler om design! Når der står en stol foran mig, er der ikke langt fra tanke til handling! Den må bare med hjem! Og så synes jeg det er fedt at sætte dem istand, og være stolt over resultatet! MEN! Det er sådan, at Lise har forbudt mig at købe flere ting og sager hjem til. Så derfor vil vi for eftertiden finde alle mulige spændende fund, og sælge dem videre. Det kan være alt fra stole, borde, keramik, lamper og endda også vores egne kreationer.

Vi har overvejet længe om vi skulle starte en webshop med disse ting, men vi har simpelthen enået frem til, at den nemmeste løsning er…. INSTAGRAM! Så vi har oprettet en salgsside, som vil forkæle jer med lidt af hvert. Profilen hedder @LiseogMichaelSALG og her har du et link. Er du ikke bruger på instagram, kan vi altid kontaktes angående salg her på bloggen eller pr mail: liseogmichael@outlook.com. Jeg synes også det er mega sjovt at lege tingfinder, så søger du noget specifikt, så giv mig besked!

Vi kan sende, men afhentning af store ting vil være i Farum.

Lad legen gå i gang!!! Hvem ved – måske en dag, jeg står i min egen lille rigtige butik?

SALG

 

// Michael

   

1 kommentar

  • Wundervolle Gemälde Arbeit! Dies ist die Art der über die web . Disgrace auf der Suche Motoren post Obere! Kommen Sie vorbei und sprechen über Rücksprache mit meinem Website. Danke =)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hus, ægteskab, graviditet - går det for stærkt?