Vores yndlings genbrugssteder - til nordjyden!

Et lille mand-og-kone-smykke….

(Haha, vi er så voksne altså!!)

image

Michael og jeg gav ikke hinanden en vielsesring til brylluppet. Vi var ude at kigge på nogle, men vi fandt frem til at vi simpelthen ikke ville ud og give flere tusinde kroner til en ring, vi alligevel ikke ville bruge. For Michaels vedkommende ville en ring ALDRIG blive brugt. Jeg, måske lidt, men ærligt, så er jeg ikke den store smykkepige. Jeg gad godt være det, men jeg er sgu nok lidt for drenget, når det kommer til stykket. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at gå med smykker. Slet ikke ringe. Tager dem altid af i tide og utide… Og så ender de med at blive væk.

Men, vi har efterfølgende funderet lidt over det, og fundet frem til, at vi faktisk gerne vil have et eller andet smykke som symbol. Det er da lidt hyggeligt, altså! Så vi har fået lavet nogle personlige smykker med vores initialer og datoer. Michael har fået en halskæde og jeg et armbånd. Det er så fint! Hvad synes I??

image

Smykkerne har vi købt hos Anders fra @HandcraftetCPH. De er håndlavet og SUPER flotte! Vi besøgt butikken for første – men ikke sidste – gang da vi bestilte smykkerne, og han har altså også nogle vildt fede genbrugsfund! En hel klar anbefaling herfra… Endda uopfordret og uden nogen sponsaftale (haha – bloggerverden er stadig så ny for os!).

// Lise

   

3 kommentarer

 • Trine

  De er super flotte, og det er da så meget bedre en ide, hvis i får brugt dette😊 Så er det dumt at bruge så mange penge på ringe..
  De er så flotte jeres smykker, måske man skumle kigge forbi han smykkemanden når man er på Sjælland d engang😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe V. Laustsen

  Hvor er de flotte, og lige jer. Godt valg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores yndlings genbrugssteder - til nordjyden!