Et lille mand-og-kone-smykke....

DIY – garderobeløsning

image

I Nybyggerne byggede vi en hel masse kasser og satte op på væggen  i vores walk-in closet. Senere hen har vi bygget til, fordi baby-V jo kommer! (læs indlæg om det her) Vi ville rigtig have en anderledes garderobe. Ikke nogle store kedelige upersonlige skabe, som bare indbyder til rod… Derimod ville vi gerne have noget, der virker let og enkelt, og det synes vi, vi har fået.

DBA Guide giver vi nu en lille opskrift og gode tips til selv at give sig i kast med et garderobe-byggeri.

Klik ind og bliv inspireret til et lignende projelt! Det er nemlig både let, enkelt og så indbyder det til selv at tænke kreativt!

// Lise og Michael

   

3 kommentarer

 • lioba

  Hej Lise og Michael.

  Jeg er ved at overveje at skifte mit klædeskab ud med denne løsning, for at skabe en anden stemning på mit værelse i min lille delelejlighed.

  Jeg ville høre hvor dybe jeres kasser er evt målene på bare en af jeres kasse. Jeg syntes det er lidt svært at regne ud/vurder hvad målene skal være, for at kasserne ikke blive for store eller for små.

  Mvh Lioba

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Kjær

  Hej Lise og Michael-
  vi synes jeres gardrobeløsning er vildt lækker. Vi går og lurer på en lignende løsning til min datters værelse. Jeg håber, I kan svare på følgende spørgsmål, som jeg ikke rigtig kan se ud af jeres oplæg:
  Hvor tykke er de plader, osb og finér, som I har brugt til kasserne ? Har I brugt samme tykkelse plade til “bagvæggen” i kassen som der er brugt til siderne ? Er OSBpladerne ikke meget porøse at arbejde med i forhold til at arbejde med sømmaskine ? Har I bare boret kasserne op på væggen med en skrue/bolt i hvert hjørne – eller hvordan er de sat op ?
  Mvh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa.
   Jeg mener vi har lavet nogle af dem i 12mm og andre 15mm. Begge dele fungerer fint. Det var ikke meningen, men i farten fik vi købe to forskellige tykkelser.
   Bagvæggen er samme tykkelse. Vi starter altid med at bygge hele kassen, og når den står kan vi vinkle og tegne bagstykket op. Det er skudt fast inde i kassen, hvis det giver mening.

   OSB er nemt at arbejde med, og ikke porøst. Faktisk er det lidt nemmere at arbejde med OSB end krydsfinér, da den lidt rustikke overflade skuler evt. skævheder eller nybegynderfejl. I krydsfinér ser du bare fejlene meget nemmere. Det er nemt nok at skyde sammen, pas bare lige på fingrene, ikke? 😉

   Kasserne er skruet direkte op på væggen.. Med gode rawplugs selvfølgelig. Her er det især smart du vælger en tyk bagside – så er det mere stabilt.

   Håber du kunne bruge det til noget! Ellers må I lige skrive igen. Held og lykke! :))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille mand-og-kone-smykke....