Det nye værelse i huset - vores nye bofællesskab!

Nyt vintergarderobe – og 20 % rabat til ASOS i dag!

collage-3

Link 1, 2, 3, 4, 5,  6, 7

Så skal der vinter outfittes! Jihaaar – jeg har opdaget at jeg kan give jer gode rabatter til ASOS… Det skal udnyttes!

Rabatkoden er MAJOR20 og den giver altså 20% rabat på ALT(også nedsatte varer) på www.ASOS.com i dag, d. 31. oktober klokken 10:00 til 1. november klokken 09:00.

Jeg er ude efter en ny jakke, nye sko eller støvler og nye bukser. Det er virkelig sjældent jeg køber nyt tøj, jeg er virkelig minimalistisk hvad angår tøj. Enten så finder Lise et eller andet fedt vintagetøj (eller jeg selv, hvis jeg har tålmodigheden til det – synes bare det er liiiidt sjovere at kigge på møbelafdelingen end tøjafdelingen i gennern’.), eller så handler jeg på nettet. Nu er det blevet den tid, hvor jeg synes det trænger til lidt fornyelse!

Det er herrefedt at bestille tøj online, og især ASOS er fed fordi er er så mange forskellige mærker samlet på et site! Og så har de jo også gratis levering! Vi vælger dog ofte at betale for leveringen, så vi kan modtage varerne hurtigst muligt. Det synes jeg godt man kan tillade sig, når det kun er en enkelt gang om året eller to, man shopper.

Lige pt. er jeg faldet for lidt af hvert. Et par mega fede støvler, jeg tænker ville være gode her til vinter. Et par sko – altid gode! En grå rullekrave, også god til vinter. Nye bukser, bare fordi det er en mangelvarer. En varm hue. OG et par jakker – ja, der er to! Kan nemlig ikke beslutte mig for hvilken der er fedest. Hvad synes I?

Tjek det ud! Og lad jer evt. inspirere til fede køb (Især nu hvor der er 20%!)

// Michael

Alle links er affiliate (reklame) links.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det nye værelse i huset - vores nye bofællesskab!