Nyt vintergarderobe - og 20 % rabat til ASOS i dag!

Ruth som smykke

Se lige et fint lille smykke jeg har fået mig! En tro kopi af Ruth. Det er nogle af vores bekendte, som vi ses med til træf, der har startet det her sjove projekt. Fine danskdesignede – og håndlavede -amerikaner biler. De er lavet i sterlingsølv, og fåes også forgyldt og sort. De har bl.a. designet Chevrolet Camaro, Impala og Chevelle. Ja, og så selvfølgelig vores fine Ruth. Den fine lille bil, kan passe på et pandoraarmbånd, men jeg synes personligt den er ret fin på en lædersnor.

IMG_5459

Det er altså en perfekt gave til bilelskeren. Især hvis man selv har en af slagsen stående i garagen! Det er da lidt hyggeligt med sådan en mini-Ruth. Overvejer lidt om den skal i en lille halskæde måske.

Se hvilke forskellige modeller og årgange, du kan få her og der vil du også finde kontaktoplysningerne. Kender du én, der ville elske sådan et smykke??

 
FullSizeRender

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt vintergarderobe - og 20 % rabat til ASOS i dag!