Mine musthaves på DBA

#1 DIY JULEGAVE – Vintage Scrunchies

img_9367

Julen nærmer sig, og de næste mange uger vil vi forkæle jer med ENDNU flere DIY’s og gode idéer. For nu skal julemandens værksted sættes i sving, og her kommer mit første forslag til en hyggelig hjemmelavet julegave; HJEMMESYEDE HÅRELASTIKKER!

Rigtig mange har efterspurgt en DIY-guide til at sy hårelastikker eller – som det så fint også kaldes – scrunchies. Det er nok særligt efter Sofie(min søster) og jeg er begyndt at sælge lidt på vores instagram salgsside @Sostrenevandborg. For ja, det er sgu rimelig enkelt at give sig i kast med! Hvis du ejer en symaskine er det et nemt og overkommeligt projekt, du hurtig kan komme i gang med.

Jeg har i mange år gået med de her store elastikker; det kan rede et hvert uglet og fedtet hår, og så ser det jo bare så fint ud. Selve STEP-BY-STEP guiden kan du finde på DBA-guide lige her. Husk at du kan lave elastikkerne i et hvilket som helst stof! Mine favorit scrunchies er helt klart dem i velour. Så fine! Et godt tip er at bruge nogle af alle de grimme gamle velourduge du, eller din mor, har liggende. Det har jeg gjort ;-).  Ellers er det bare at komme i sving – jeg er sikker på du har en søster, kusine eller veninde der ville elsker at få et par elastikker i julegave! Held og lykke! // Lise

img_8773

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine musthaves på DBA