#1 DIY JULEGAVE - Vintage Scrunchies

På besøg hos genbrugselsker – Anne

collage-17

Så er det atter blevet tid til et kig ind hos endnu en genbrugselsker. Det er altid fedt at lade sig inspirere af folks kreative tankegange, når det kommer til indretning. Denne gang kigger vi ind til Anne, som bor unikt og hyggeligt med en masse fint genbrug. På DBA Guide har jeg interviewet hende, og hun kommer med rigtig mange gode tips og tricks til genbrugsjagten på DBA.dk. Det kan du klikke dig herind og læse meget mere om.

 

Citat fra www.dbaguide.dk

Du kan følge med i Annes finurlige verden på hendes blog af samme navn her, eller følge hende på instagram @morrisseymmm. Der er hundrede procent garanti for gode DIY’s og rigtig fin indretning. Og så tjek da lige selve artiklen fra DBA Guide, som også har mange fine billeder og links til lignende fund!

 

img_9004 img_8973 img_8965

 

Tidligere indlæg i samme kategori: På besøg hos Marie, på besøg hos Julie og på besøg hos Mette

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#1 DIY JULEGAVE - Vintage Scrunchies