Nytænkning af vores retrostue

1. Advent lige rundt om hjørnet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så æderspændt denne december. Måske fordi det ikke kun er en nedtælling til juleaften, men også til noget langt større! For snart går vi ind i den måned, hvor min terminsdato er. Der jo sindssygt! Det er gået helt åndssvagt hurtigt.

Men tilbage til sagen – JUL! Jeg elsker jul! Jeg har fået lavet mig en adventsdekoration, som er meget enkel og fin. (Ooog jeg har igen fået brugt min elskede DYMO!) Du kan finde opskriften på DBA Guide lige her. (https://guide.dba.dk/diy/diy-enkel-adventsdekoration)

img_9600

Glæder I jer også til jul??? Og går I også juleamok fra den første advent? Vi går all in i år! Michael er ikke så meget med på ideen, men heldigvis er vores to bofæller, Nanna og Emil, lige så tossede med jul, som jeg! Vi skal helt klart høre højt julemusik, bage julesmåkager og gå AMOK med grimt julepynt! Can’t wait!

 

// Lise

   

7 kommentarer

 • Julie

  Hvor har du købt din dymo? Adventskransen er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er den fin! Jeg må igang med at kreere en adventskrans også – det er jo lige om lidt den skal i brug 😉 Vi ELSKER også julen, og vores tradition er at juletræet allerede bliver hentet første december, så vi nan nyde det endnu mere! 🙂
  Denne jul glæder vi os dog ekstra meget til, da det er vores lille O’s første jul! Ih vi er spændte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor hyggeligt! Har har vi jo bare en lille-V der banker på. Men ‘desværre’ først i slutningen af december. Vi kan sætte os 100% ind i jeres glædelse!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi glæder os også rigtig meget til JUL, men bestemt også til at se lille V 😍
  Jeg har stadig ikke helt styr på hvordan julen helt ser ud, men vi håber virkelig vi kan finde tid til at se Jer. Det er alt for længe siden vi har set Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa. HELT klart at vi skal ses! Vi må bare lige snakkes ved når vi nærmer os juleferien. Vi er jo hjemme i jylland fra d. 16. Kh :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin advent “krans”! Jeg kan heller ikke vente til at det bliver december! ^^.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytænkning af vores retrostue