BUSBYGGERNE - update, standby

Roterende øreguf!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er fra en tid hvor LP’er mest af alt at var nogle mærkelige skabninger – husker tydeligt den første gang jeg blev introduceret for den mærkelige CD… Men jeg var så nysgerrig på hvad det var så jeg endte ud i at jeg som meget ung fandt interessen i min fars LP’er på loftet og en henlagt pladespiller.. Jeg kunne i timevis sidde og studerer den roterende skive….

Læs resten af Michaels fine artikel om de dersens’ LP’er han går og samler på. Du finder artiklen på DBA guide lige her.  // Michael og Lise

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSBYGGERNE - update, standby