Roterende øreguf!

DIY: Julepynt af læderrester

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har været i gang med at lave lidt hjemmelavet julepynt til juletræet. Mest for hyggens skyld, for der er altså ikke noget så hyggeligt som at sidde med et kreativt projekt, julemusik på anlægget og pebernødder i skålen. Så er der med garanti lovet julestemning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne gang, har jeg arbejdet lidt meden masse genbrugslæder, som jeg har fundet på DBA. Jeg fandt en hel sæk læderrester for en lille bitte sjat penge. Super smart til alverdens DIY-projekter! Jeg tænker også jeg vil prøve at lave en lille kortholder eller pung. Der er uendeligt mange ting, man kan bruge sådan noget fint læder til! Og så syens jeg bare det er mega fedt at opbygge et lager af materialer, så man hurtigt og nemt kan gå i gang med projekterne. Det er altså bare en kreativitets-killer at man skal ud og handle først. Ofte kommer idéertne jo super spontant.

Du kan finde den fulde DIY-guiden på DBA Guide lige her. Så er det bare med at gå juleamok! Rigtig god julelørdag til jer! // Lise

PS: Er I ved at komme i julestemning???

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roterende øreguf!