Det VILDESTE i vores liv

Retro barnevogn og tips til at fjerne rusten!

img_5718

Skoene er fra Puma og du kan købe dem her.

Lang tid siden sidst! Der er dælme sket meget. Det her indlæg kommer IKKE til at handle om sygdom og indlæggelse. Det gider vi ikke lige tænke mere på lige nu! I stedet tænker jeg at dele et lille indlæg fra DBA Guide som jeg baksede sammen i julen. Vi har arbejdet lidt forud til DBA Guide for at kunne holde barsel hele januar, så løbene vil jeg dele de projekter med jer.

Dem, der følger med på instagram, ved at jeg har fikset en gammel brugt retro barnevogn da jeg var gravid. Nu kan selv få de bedste tips og tricks på DBA Guide lige her. Hint; det kræver eddike og massere knofedt!

Og er den ikke bare blevet alt for fin den lækre vogn???? Jeg glæder mig til vejret bliver lidt bedre og Vilsen lidt friskere så vi kan komme ud og gå en masse.

diy-fjern-rust-fra-retro-barnevogn-dbaguide-4

   

8 kommentarer

 • katrine

  super inspirerende guide!!! vi er også et ungt par, der elsker retro/genbrug – så tak for guiden. vh katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Lise
  Jeg bliver simpelthen nød til at spørge. Hvorfor bliver du ved med at amme efter du fik brystbetændelse? Det kan da hverken være sund for dig eller baby. Også med alt det medicin du har taget. Er du ikke også bange for at få det igen? Husk også at tænke på dig selv. Der er intet galt i at give flaske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa. Tak for sin bekymring. Jeg ammer stadig da læger og ammespecialisterne på sygehuset har rådet mig til det. Der er hverken noget galt med mælken pga medicinen eller betændelsen. Han har bedst af at få min mælk, og faltisk hjælper amning på brystbetændelsen. Medicinen giver ham dog nogle mavekneb, men han får lactocare, som hjælper mod det. Så det er helt bevidst at jeg ammer. 🙂 For hans og for min egen skyld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg pludselig stopper amningen, så er der for alvor grobund for brystbetændelse, da det nemt kan komme hvis brysterne er fyldt med mælk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Selvfølgelig skal hun da amme videre… det er det sundestes, når det kan lade sig gøre, ville aldrig seilv droppe amning som kører for at give flaske. Godt du holder fast Lise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den er bare blevet rigtig flot jeres vogn👏🏼👏🏼👏🏼
  Hvad skal den lille nye hedde??
  Mvh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina kastbjerg

  Den er blevet rigtig flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot resultat, og kræfterne er givet godt ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det VILDESTE i vores liv