Vores stolegarderobe og vinderen af gavekortet til ELLOS

På besøg hos genbrugselsker – Ida Hove

Så har vi igen været på besøg hos en rigtig genbrugselsker. Denne gang kigger vi ind hos Ida, som bare bor SKIDE lækkert.

unspecified

Ida bor med de finest genbrugsfund, og er en flittig bruger på DBA. Vi har stillet hende de klassiske spørgsmål i vores føljeton på DBA Guide ‘På besøg hos genbrugselsker”. Her har vi før besøgt flere unikke hjem, og Idas passer i den grad ind under samme kategori.

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvilke fund, der er Idas bedste, hvilke tips og tricks hun har og måske se endnu flere billeder, så klik ind på DBA Guide lige her og læs hele artiklen. Synes I ikke der er en helt vildt fin stemning i Idas hjem?

unspecified-3

unspecified-4

Og så vil jeg opfordre Jer til at følge Ida på instagram @Ihove – en super fin profil med god personlighed og floootte billeder! Læs desuden andre blogindlæg i samme stil; her, her, her og her.

// Lise og Michael

Ps. Kunne du tænke dig at deltage i vores føljeton, eller kender du en der indrette sig unikt og flot med fund fra DBA? Så skriv til os! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores stolegarderobe og vinderen af gavekortet til ELLOS