På besøg hos genbrugselsker - Ida Hove

BAGOM NYBYGGERNE – Opstart!

Hey gutter!

Så er et i aften det første afsnit af Nybyggerne ruller overskærmen. Det sker kl. 20.00 på TV2. Vi har været så heldige at besøge alle Nybyggerne og se deres fine hus. I kan godt glæde jer! De alle sammen skide søde og dygtige. Jeg har valgt at dele første del af Nybyggerne tilbageblik op i to, da der er såååå meget at fortælle inden vi faktisk kom i gang med første rum.

Hold nu op en masse spænding vi havde i kroppen inden opstart. For nu skulle vi altså i gang. Vi tilmeldte os til Nybyggerne for sjov i Marts 2015, med tanken om, at det kommer vi da alligevel aldrig med i. Vi var til 4 castings, mener jeg, og det hele forløb sig over flere måneder. Vi fik først endelig svar fra produktionen omkiring den 1. Juli. Den dag glemmer jeg aldrig! Den varmeste sommerdag! Jeg, Lise, var på shoppetur med min mor mens Michael var på arbejde. Jeg fik opkaldet mens vi gik rundt i Aalborg, og tårerne trillede hos mig og min mor. Vi besluttede os for at vente med at sige det til Michael til han var kommet ind til byen. Så vi mødte på en café, hvor vi bestilte et par øl. Og så fortalte jeg ham det. Det var så vildt! Vi endte med den sjoveste havefest og vildeste bytur. NU SKULLE VI BYGGE HUS! OG I TV! Shiiit.

img_6833 Det første der skulle ske, var at vi skulle trække lod om nøglerne. Og den er god nok, det gjorde vi altså. Ikke noget aftalt spil der. Vi skulle mødes på en adresse, og havde stadig ikke mødt nogle af de andre deltagere. Jeg kan huske vi kom i Ruth, og vi blev beordret til at holde forskellige steder, så vi ikke kunne hilse på deltagerne på forhånd. Puhh, tankerne fløj og vi ventede i virkelig lang tid. Måske en times tid eller sådan noget, men det føltes som mere! Jeg kan huske, vi kunne høre børn løbe rundt og lege, så vi kunne næsten regne ud, der måtte være en børnefamilie. Desuden kunne vi lige se Manne og Frederik og deres hund. Det var så spændende.

img_6105

Efter vi havde fået nøglerne til vores helt egent BLÅ HUS(!), fik vi lov at sætte os ind i hver vores (sponsorerede) Kia og så gik turen ud til husene. Skiftevis skulle vi se vores huse. Så vi holdt bare og ventede for at kameraholdet kunne følge med. Det skal siges at TV virkelig tager tid! But that’s the name of the game!

collage-22

Da vi så vores hus blev vi overraskede. Jeg ved ikke hvad vi havde regnet med, men i hvertfald ikke det. Jeg tror vi havde set os blinde på første sæson, hvor husene var en del anderledes. Men det passede os faktisk fint. Vores hus var det nederste, og som I kan se på billedet ovenover, så var vi så heldige at have vores egen pool lige uden for døren. Vi måtte kun filme på den side af huset, så det var jo bare super! Haha. Vi baksede virkelig tit med at få slæbt vores sager ind på de der vakkelvorne ‘broer’.

img_6081Inden vi kunne gå i gang med første rum – soveværelset – var det tid til at handle ind. . Hold nu K, det var et cirkus! Vi fik en liste så lang som bare fanden, og så skulle der ellers handles værktøj. ( Jeg kan huske vi tænkte: “Hvad fanden er en limkost pvs børster? 😀 ) Det tog den halve dag (da vi igen skulle have kameraholdet i nakken), men det var virkelig sjovt! Det var ligesom at få lov til at tømme en slikforretning. Silvan-medarbejderne stod klar til at hjælpe os og vi følte os som konger. Desuden var der altid lige en gratis energidrik i døren. Haha. Kassearbejderne kiggede på os hver gang og pejede bare helt automatisk på køleren med Redbulls.

img_6086

collage-23

Kig med igen her på bloggen i aften hvor der kommer del 2 – lidt nærmere omkring selve soveværelset.

// Lise og Michael (De gamle nybyggere)

   

3 kommentarer

 • Så hyggeligt et indlæg; så selv den nye sæsonopstart igår. Det er altså så skægt og hyggeligt og ikke mindst inspirerende program.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kommer del 2? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej Lise!
  Jeg så med hele sæsonen igennem og er selvfølgelig trofast seer på den nye sæson. Jeg tænker om du er åben for at svare på lidt spørgsmål om programmet?
  Mvh Sissel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg hos genbrugselsker - Ida Hove