BAG OM NYBYGGERNE - soveværelset

Det køber vi ikke brugt!

Selvom vi køber RIGTIG meget brugt, så er der altså også ting, som vi prioritere at købe fra ny. For helt ærligt – der er altså ikke noget bedre end nyt, rent sengetøj. Og måske er tanken om at ligge i noget tyndslidt og brugt sengetøj, bare heller ikke vildt charmerende. (Medmindre det er mega cool og retro agtigt, selvfølgelig). Men altså, sengetøj, undertøj og håndklæder. Det køber vi altså altid fra nyt. Og det synes jeg sådan set også er helt fair!

Vi var et smut i Idé Møbler, og der faldt vi bl.a. for et rigtig lækkert sengetæppe, som en del har spurgt efter. Det kostede omkring 500 kr og virkelig stort og blødt! Du kan finde det lige her eller måske også i en af Ide Møblers 35 butikker rundt i landet. Jeg flashede det da jeg viste vores babyseng frem i dette indlæg, og nu får I lige det fine billede igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Udover sengetæppet, fik vi også lige opgraderet med et nyt sæt hvidt dyne/pude-betræk. Jeg er mest til ensfarvet sengetøj.. Det er altså bare mest roligt for øjnene! Skal der være lidt på, så er det her sæt med blade altså rigtig fint! Men du kan jo lige tjekke hele udvalget her – for de har lidt forskelligt sengetøj. Tjeeek det uuuuud’, du! Og så kan du jo passende lige tilmelde dig deres nyhedsbrev her, hvor du får div. updates om deres sortiment!

Dette indlæg er sponsoreret.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAG OM NYBYGGERNE - soveværelset