Det køber vi ikke brugt!

DIY og Villys kommende børneværelse

diy-sjov-flyvemaskine-hylde-til-boernevaerelset-dbaguide-2

Et af de spørgsmål, som vi hele tiden får, er “Hvor i huset skal Villy  have værelse?”… Og ja, det er jo et godt spørgsmål. Faktisk har vi ikke som sådan nogen plan om, at Villy skal have eget værelse, for så længe han stadig er så lille, så har han ikke særlig stort behov for at have masser af plads. Når den dag alligevel kommer, så tror jeg det bliver vores gæsteværelse(i Nybyggerne vores TV-stue), som må lade livet.

Selvom Villy ikke har eget værelse, så er vi så småt begyndt på diverse sjove kreative projekter. Vi kan jo ikke lade være! Og så åbner alt det her børne-tam-tam også op for en hel ny kategori inden for DIY’s, og vi kan begynde at lave sjove sager til børneværelset. Denne gang har Michael lavet en fin flyvemaskine-hylde med inspiration hentet fra nettet. Er den ikke fin?

Du kan finde en sød lille DIY video på DBA Guide lige her.

diy-sjov-flyvemaskine-hylde-til-boernevaerelset-dbaguide-1

 

 

   

11 kommentarer

 • Rikke

  Hvad er det for noget maling i bruger til at male træet med så det får den flotte mørke farve men bevarer træets struktur ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød og kreativ ide (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Hej 🙂
  Den er simpelthen så fin og I er så kreative! Michael – synes du skal blive møbel snedker, det kan kune blive godt :D!
  Vil lige gøre jer opmærksomme på det mærke der hedder Up Warsaw – kan bla. Købes hos lirum larum leg, ved ikke om I kender det? Men de har lavet sådan en fly hylde, lidt anderledes, men mere så I ikke lige pludselig får nogle rendt i nakken fordi det ligner en efterligning – ville bare lige gøre opmærksom på det 🙂

  Fortsæt ellers med jeres fede personlige indretning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for de søde ord! Nå for søren, det vidste vi slet ikke. Vi har faktisk set ret mange magen til, men bare modificerede. Der er ret mange der har lavet lignende. Så jeg tænker det umiddelbart ikke bliver et problem. Men for søren altså, man kan næsten ikke lave noget, der ikke er lavet før 😉 Heldigvis er vores anderledes og lidt mere teak-agtig. Hehe. Men tak for heads-up, og fordi du vil følge med!
   Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte-Marie

   Du må godt lave en kopi til eget brug, du må bare ikke sælge den til andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er den fin. Glæder mig til at følge hvad i finder på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hold op hvor er den fin😊 Glæder mig til at se hvad i ellers finder på af fine ting, til hjemme og børneværelset😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian M. Christensen

  Hvor er den bare blevet så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det køber vi ikke brugt!