Vi rykker rundt! Nu med flot far-sofa....

Buksedragter en masse!

20160330-nybyggerne-tsl-0002

Jeg ELSKER buksedragter og heldragter! Det har I måske lagt mærke til. Jeg ejer utallige forskellige versioner. Kan I bla. huske mit finale-outfit fra Nybyggerne? Den lækreste Denim buksedragt med et touch af 50’erne. Den har jeg fået mange kommentarer på. Den er fra Dixie-land, som vi ofte handler hos når vi er på træf rundt omkring i landet.

collage-34

Jeg har fundet nogle fede buksedragter/playsuits på ASOS, som jeg bestemt godt gad eje. Jeg har smidt linket til dem nederst på blogindlæget. Desuden kører ASOS lige pt ASOS Fashion Week, hvor der hver dag hele ugen vil være 20% på en trend. I dag er der 20% rabat på \’80s Greatest\’ for kvinder og 90s Vibes for mænd. Tjek det ud her og her

 

Sort jumpsuitgrøn buksedragtsort smækbuks, , nude buksedrag , ,gråstribet buksedragt. jumpsuit i ‘dusty rose’ sort buksedragt

God shoppelyst! // Lise

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi rykker rundt! Nu med flot far-sofa....