Mumi crush!

DIY – linoleumstryk og kreahygge

p3120313

Den anden dag skrev jeg lidt om vores kommende DIY-hygge-projekt med materialer fra Makaku. Nu er det tid til at se resultatet. Her i weekenden har vi nemlig rigtig linoleums-amokket med flere timer i fordybning. Det har været helt vildt hyggeligt og en hver af Villys sovende timer, har vi udnyttet til at sidde og være kreative. Når vi laver sådan nogle projekter, så glemmer vi alt om instagram, arbejde og andre dagligdags ting, og er bare sammen om kun det.

På Makaku kan du finde en hel kategori der hedder linoleumstryk. DVi købte det store startsæt med både sort linoleumsfarve, valse, skæresæt, 2 linol-plader og akvarelpapir til at trykke på. Vi har også tilkøbt ekstra linoleumspladermaling og skæresæt, hvis nu vi skulle få brug for det. Startsættet koster 349kr. Med rabatkoden LM15 får du 15 % på dit køb, så det er værd at tage med, hvis du selv skal i gang!

Det er virkelig som at komme tilbage til folkeskole/fritter-tiden når man sidder og snitter ned i linoleummen. Så hyggeligt! Og altid spændende hvordan motiverne bliver, når de bliver trykt. Som jeg troede, så blev Michaels lige en tand bedre end mine. Haha. Det er sgu også svært at hamle op med Hr. kreativ. Han er så dygtig til sådan noget. Jeg ved ikke om min ananas eller kaktus kan hamle sig op med hans. Hahah.. Hvad synes I? Hvem vinder denne duel – Michael eller jeg? ( Mig, ikke??! 😉 ) Kig billederne her nedenunder..

p3110265p3110272 p3110273  p3120309

Dette indlæg er sponsoreret.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mumi crush!