Den (knap så) søde første tid som forældre..

#WTFgørvimedklimaet

Helt ærligt #WTFgørvimedklimaet? Vi skal fandeme tænke os om, når det gælder det her område. (Kom det fra parret med en stor benzinslugende amerkanerbil, høhø… MEN! Vi går ind for genbrug, og det er sgi da også værd at tage med!). Den her kampagne er oplagt for os at sige et par ord om. Mest pga. det fine budskab, men også fordi den er ret sjovt grebet an! I hvertfald hvis man er vild med Magnus Milang. (Og det er vi).

Magnus og hans bror undersøger hvor galt det egentligt står til med klimaet i Danmark. Og derudover sætter de spørgsmålstegn til nogle skøre og spændende de ting, man måske selv har funderet over. Hvis man altså tænker lidt ud i det udsædvanlige ;)… Kan en benzinbil laves om til en elbil? (Haha, måske en VW Bobb-EL?) Og hvor langt kan du komme med tog kontra fly? Og hvor langt skal du cykle for at producere strøm nok til et helt hus?

Det er så skide vigtigt at vi holde os opdateret og informeret omkring miljøet og klimaet, også selvom det kan være lidt tørt i ny og næ. Men vi synes I skal se de seks afsnit, for de er i hvertfald alt andet end tøre! Vi har tilføjet vores yndlingsafsnit her i indlægget, og så kan du ellers finde de andre her og her. Ellers kan du læse meget mere her.

 

 

// Lise og Michael

 

Indlægget er sponsoreret

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den (knap så) søde første tid som forældre..