"Jamen, bliver baby ikke kvalt?"

Make-over af retro campingvogn!

Hej i sommervarmen!

De seneste dage har vi befundet os i det nordjyske. For Michael skal gøre Ruth køreklar inden vores sommerferie ( mere om den senere), og Villy og jeg følger med og hygger herremeget. Villy er ikke sådan helt vildt stor fan af varmen, men han skal nok bare lige vende sig til det.

Jeg har været i fuld sving med et lille projekt. Michaels forældre har købt en gaaaaaammel campingvogn, som skal agere ekstra til børn + børnebørn når vi er på træf. I weekenden skal vi til træf i Viborg (Kig forbi hvis I er i nærheden! Se programmet her). Når vi er afsted sover vi i ladet af Ruth, og det skal vi også i weekenden. Kenneth og Lenette (michaels bror og svigerinde) skal sove i den nye gamle campingvogn, og vi skal have plads til vores sager. Så derfor er det tid til en lille retro-makeover af vognen. Følg med i en lille videodagbog fra de sidste par dage:

 

 

Og se så lige billederne. Er det ikke nogle kodylt(ja, jeg sagde kodylt) fede farver??? Jeg er så vild med hynderne. De har bare de fedeste mormor-vibes over sig!

img_6612img_6598

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jamen, bliver baby ikke kvalt?"