DIY i børnehøjde

Michaels fødselsdagsgave – GO eller NO GO?

Alle links er reklamelinks

Michael, du må ikke læse med her, for det handler om din fødselsdagsgave. Kig væk. Din snyder! Smut. Luk vinduet igen. Du må ikke læse videre. Og nu… Nu kan I andre bare læse videre…

collage-12

Michael har plaget og plaget. “Kan vi ikke godt få nogle nye lamper i køkkenet?????” “Pleeeaaasse, skat”. Jeg tror faktisk bare jeg har været lidt stædig og tænkt, at det vel er fint med dem vi har. På en eller anden måde har de bare mindet mig så meget om Nybyggerne, på den gode måde, at jeg ikke har nænnet at skifte dem ud. Det var ikke sådan, at vi havde særlig meget tid til at overveje de lamper, vi har nu. Det blev bare en megahurtig beslutning da vi stod i Silvan dengang i Nybyggerne. Men det er jo en skøn historie i sig selv. Derfor tror jeg også de har lidt affektionsværdi for mig.

Men tid til forandring, og jeg har kigget lidt efter lamper – som en fødselsdagsgave til ham. Han har nemlig fødselsdag i næste uge. Jeg ved lige hvad Michael gerne vil have. Så jeg tror måske jeg gør det! Ej, det er også mange penge… ARGH! JOOO. Hjælp mig. Det er en stor gave for os. Vi plejer ikke at give hinanden vilde gaver. Det ender tit med at være et eller andet hjemmelavet gavekort eller to mælkesnitter. Ja, eller en tegning, som jeg har fået en del gange. Men nu hvor det alligevel er noget, han har plaget om så længe, så kan jeg ikke helt finde ud af om jeg skal overraske ham? Hvad siger I?

Jeg kiggede lige Bloggers Delights gode deals, og jeg så at Moodings.com har 20 % på alle lagervarer med rabatkoden JAN20. Jeg skal snart have bestilt hvis han skal have dem til sin fødselsdag. Jeg har flere forskellige valgmuligheder her:

1

WALL LAMP, BLACK FINISH, 779 kroner før rabat

lampe

BLOOMINGVILLE væglampe, 1099 før rabat

mvpcrwuhcqae3d3p

AURA WALL LAMP, BLACK, 1.495 før rabat

1tdrjqndqdh51jym

HUDSON CEILING/WALL LAMP, 2.699 kroner før rabat

Hvad synes I? GO eller NO GO? Skal vi holde os til ikke at give gaver til hinaden eller skal jeg bare gøre det? Og vigtigst: Hvilke kan I bedst lide?

FYI: Rabatkoden gælder indtil 4. februar, og hvis du selv vil udnytte den, så skal du indtaste koden JAN20. Der er vildt mange fede ting derinde, og jeg kunne snildt købe mig fattig. Så pas på! 😉

 

// Lise

   

39 kommentarer

 • Camilla

  Nr. 1 eller nr. 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Nr. 1 er klart min favorit, den vil passe så godt ind til den stil i har!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sikke nogle fine lamper! Jeg er helt vild med nr. 3 og 4, og vil blot foreslå et billigt alternativ dertil: Ikeas “FORSÅ
  Skrivebordslampe”. Foden fra denne kan sagtens bores fast i væggen eller loftet – det ser super smart ud, og så koster de blot 129kr. pr. stk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Håber det er en tradition du nu får startet 🎁🇩🇰…nr 1 og 3 kunne være så fede i jeres køkken 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Km

  GO – 1 og 2 er mega fede 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Gør det!

  Min favorit er klart nr. 1 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Nummer 2, er seriøst nice 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Helt klar nummer 3 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Nr. 1 er virkelig flot og passer godt til jeres smukke og rustikke køkken! Køb dem! ❤️✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else Marie Hollerup

  Nr. 2 er min favorit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Helt sikkert GO!!!! 😍😄🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nr. 2 er fine og synes helt klart at det er go!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Nummer 1 eller 3 😄🎉👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nr 2, helt klart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Nummer 3 🍀🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Amalie

  Billede 1 er såå fede 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt klart nr. 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Nr 1 eller 3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mega god ide! Gør det!!!
  Jeg stemmer på nr. 1. De er flotte og lidt rustikke 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Go go!!!! Syntes nr 1 eller 3 er vild flotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Go Go Go ! De er alle super flotte, men jeg er selv ret vild med nr 3. Kan rigtig godt li, at man kan indstille dem, som man ønsker… 😜👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecillie

  Nr 2 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Lise
  Det synes jeg bestemt du skal gøre!! Det er SÅ fedt at give gaver, især hvis man kan overraske modtageren og gøre det mega glade. Så helt klart GO herfra 👍🏼.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nr. 2 er SÅ flot, men måske upraktisk hvis man har brug for lys andre steder på køkakenbordet. Så jeg tror at jeg vil gå med nr. 3 eller 4 😊 pøj pøj med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina vandborg

  Klart nummer 2 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Go Go Go 😃🇩🇰👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andriette

  Jeg er vild med nr 1 og nr 4 synes det er en god gave du får jo også glæde af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Go og helt sikkert nr. 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg synes helt klart GO! Og så lampen på billede nr. 1! WOW

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Go!! Det er jo aldrig hvad tingene koster der gør forskellen. Men jeg syntes nr. 2 er så fin og hvis du ved han bliver glad, så gør det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Jeg synes alle lamper er mega fine. Synes du skal gøre det han ville blive så glad!!😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Go for it.
  Nr 1 ville være fantastisk i jeres køkken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LIne

  Gør deeeeeet!!!! Og jeg synes umiddelbart nr. 1 og 3 vil passe bedst til jeres lækre køkken 😍🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  GO! 🙂 Jeg er helt med på det med at man ikke behøves at give kæmpe gaver, men jeg synes sagtens at man kan gøre undtagelser til tider – det er jo det der gør det så specielt – at det er en undtagelse <3 Han vil blive så glad!
  Jeg synes nummer 1 eller 2 er fedest til et køkken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er helt vild med nummer 1 og nummer 3 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lampe nr 2 er helt klart fedest😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Lampe nummer 2 DO IT 😉🎈🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg synes det er så fedt I ikke bruger for meget energi/penge på gaver (har det også selv sådan). Så det ikke bliver en alt for stor deal, og noget der skal overgås hvert år. Og synes til gengæld også det gør det så meget mere specielt, når man nu engang finder på at købe en stor gave til sin partner! Så synes 100% du skal gøre det 🙂 Især fordi det er noget I begge får glæde af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Go!
  Jeg gav min kæreste lige præcis det han ønskede sig allermest i julegave og måtte også smide lidt flere penge i end normalt… men han blev SÅ glad og bruger gaven hver eneste dag. Der er altså ikke noget bedre end at se dem man elsker være glade! + så er det jo sommetider at de også går ekstra længder for at gøre gengæld 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY i børnehøjde