Retrobadeværelset med vilde fliser

Sådan går det med Walkiria

27846248_10215292338845553_2082156989_o

Hej vennerne. Sikke mange nysgerrige søde folk derude. Det er så rart og varmt at i interesserer jer for dejlige Walkiria. For ja, det er ganske rigtig en fælles fortjeneste, at hun i dag sidder hjemme ved os. Uden Jeres hjælp havde vi været helt broke. Det er vi nu nok alligevel i forvejen, haha, men det går nok! Med alle de oplevelser og kulturforskelle vi får pumpet ind i hendes lille krop, så er det i hvertfald pengene værd! Jeg vil faktisk sige at sådanne oplevelser – både for hende men også for os – det kan man ikke vurdere i kroner og øre. Jeg samler lige et par svar på nogle spørgsmål, som ret mange har stillet i forhold til Walkiria….. Kig med herunder:

Hvordan går det med hjemveen?

Der skete et dødsfald i familien i sidste uge, og det tog rimelig hårdt på hende. Jeg spurgte jer om gode råd til at få hende op med humøret. Jeg tog en del til mig. Jeg lod hende være ked af det, og Michaels forældre var også bare super nærværende og gode til at fortælle hende, at det var okay at græde. En masse kram fik hun også. Og så tror jeg hun flygtede lidt væk fra virkeligheden ved at se 15 afsnit af en eller anden spansk sæbeopera. Da det blev mandag, dagen efter begravelsen, var det som om hun vågnede op med fornyet energi og et meget gladere humør. Nu er vi nået så langt at jeg synes hele hendes glade og fjollede sind er tilbage. YES! Det er skønt. No more worries til mig.

Men hvad laver Walkiria mens hun er her?

En del har spurgt mig om det, og jeg kan godt forstå i måske undrer jer. For når hun bliver set på mine instastories, så sidder hun ofte i sofaen. Det er altså ikke den hele virkelighed. To gange om ugen er hun til engelsk undervisning med den virkelig gode Tine. De mødes i København, tager på Café, hjem til hende, laver mad og øver engelsk. Det er bare så godt for hende. Om aftenen er hun helt udkørt og fyldt op med indtryk. Derudover mødes hun også en gang om ugen med Clara, som vi også kender fra Nicaragua. Både Clara og Tine er nogle der som os, har rejst med Danish Volunteers. Clara har faktisk en kæreste i Nicaragua, som sjovt nok er sønnen af den familie, vi boede hos. Så der er lidt tilfælles der.

Ja, og så sker der jo ellers en hel masse andre ting de andre dage, hvor hun primært følger med mig. Eller bliver hjemme og stener Netflix. Hvis du har en helt vildt god idé eller forslag til hvad hun ellers kan lave, så kom endelig med det! Jeg tror nok hun synes det er fedt at komme ud og lave noget. Så længe der også er de der slappe dage, som i dag for eksempel. De dage er også rigtig gode for mig, for der er hun bare skide god til lige at hjælpe med oprydningen eller madlavning. Total WIN!

Hvad lavede I på hendes fødselsdag?

Den 6. Februar havde Michael, Sofie og Walkiria alle tre fødselsdag. Jeg har glædet mig mere til den dag end jeg nogensinde har gjort til min egen. Jeg blev nok også lidt en planlægningstosse, for er der noget jeg elsker og værner om, så er det fødselsdage! Jeg er selv typen der kan blive TOTALT fødsesldagsskuffet (ja, det ord har jeg selv fundet på) hvis folk ikke sætter MIG i fokus på min fødselsdag. Haha, typen.. Men omvendt elsker jeg bare at forkæle fødselarer! Så derfor blev Micki og Walky vækket med sang, pandekager og lækre morgen toasts. Og et helt bjerg af gaver (fra mig og resten af familien). Michael havde repareret min ødelagte iPhone 6 og vi gav hende den gave. Hendes reaktion var intet mindre end fantastisk! Derefter blev der egentligt bare hygget og slappet indtil efter middag. Da kørte vi ud til Sofie og Jonas på husbåden for at spise de lækreste burgere og drikke coca cola (ja, vigtig del med colaen!). Til sidst tog vi alle mand og unger i legeland, og hold nu kæft det var sjovt! Vi skulle have været i Tivoli, men i den kulde og med små unger… NEJ TAK! Så legeland det blev, og jeg er så glad for det nu! I skulle seriølle have set W’s ansigt da hun så det store legeland. Hun løb bare afsted og så havde vi det bare alt for grineren i et par timer. Kan I også have en fest sådan et sted? Tror de voksne havde det sjovere end børnene. Haha. Sikken fest! Deres fødselsdag var et scoop og jeg glæder mig allerede til min egen(7/7……)!

Nå, det var alt for nu. Jeg vil bare siger at vi alle mand i Farum har det godt, og tak fordi I interesserer jer for mig! Og så vil jeg minde jer om at tænde for TV’et tirsdag 21.00 for at se os på skærmen. Det går løs på TV2 og vi glæder os! // Lise og Michael

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retrobadeværelset med vilde fliser