A'hva'for'en nybygger? – Lise og Michael
Lises verden Livsstil Michaels verden

A’hva’for’en nybygger?

image1Forestil dig 9 uger uden søvn, lækker hjemmelavet mad og dine faste craving til Netflix! Sådan havde vi det da vi deltog i TV2 programmet Nybyggerne. Her skulle vi på ca. 2 måneder skabe vores helt eget drømmehjem i et nyetableret typehus i Farum.

Jeg, Lise, ved ikke hvad jeg havde forestillet mig, men jeg var helt sikker på, at der nok skulle blive tid til søvn, sund kost og kærestetid. Jeg blev dog klogere… Det startede meget godt ud de første par dage med soveværelset; vi sov om natten, vi blev færdige til tiden og det hele var jo så fint! Men derefter gik det godt nok ned ad bakke!

I gennemsnit sov vi cirka 4 timer om natten. Klokken 8.30 stod kameraholdet og bankede på døren, og så var det bare op og i gang! Dagen forinden havde vi typisk arbejdet til klokken 3-4, -nogle gange 5 om natten. Når hovedet ramte puden, begyndte den evige snurren i tæerne og den tunge banken i hovedet . Der var ikke tid til det normale godnatkys, for før vi vidste af det, snorksov vi.

Men hvad har det mon givet os efterfølgende? For ja, det har dælme givet os meget! Den største bonus i hele det her forløb, er den kæmpe læringsproces, vi har været igennem! Hvem kan som hhv. 21 og 23 årig vådrums-sikrer, lægge fliser, spartle vægge og lægge gulve? Det kunne vi i hvertfald ikke før nybyggerne.

Men som par, har det også givet os sindssygt meget! 9 uger sammen, 24-7, konstant.. Vi har fundet ud af at vi kan fungere RIGTIG godt sammen i RIGTIG mange forskellige situationer! Vi samarbejder super godt sammen, og det har vi virkelig fået testet! Jeg, Lise, har også været vildt glad for at se Michael fra en anden side; se ham gå amok over en fodliste, kaste med sko efter mig fordi jeg er irriterende og sparke til væggen fordi gipsen ikke vil, som han vil.

Med fare for at lyde pladderromantisk, så har vi fundet ud af, at det helt sikkert skal være os, og at vi helt sikkert skal være sammen.

 

 

 

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Kristine
  28. juli 2016 at 11:07

  Hej Lise og Michael.

  I jeres stue har i en fin hængereol i mørkt træ. Hvor har I købt den henne, og ved I, hvad den hedder.

  Har haft en magen til, som jeg har arvet fra mine bedsteforældre, men den gik desværre til i en oversvømmelse.

  Vil SÅ gerne finde en, der ligner.

  På forhånd tak 🙂

  • Reply
   Lise og Michael
   1. august 2016 at 16:25

   Hej Kristine.

   Reolsystemet er et Poul Cadovius system. Der er flere forskellige der har lavet dem. Øv, en skam med oversvømmelsen, men det er hvad der sker! Et godt tip er at tjekke DBA ved at søge på ‘reolsystem’ og måske endda også som # på instagram.

   Kh Lise

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.