Husejere på et splitsekund – Lise og Michael
Lises verden Livsstil Michaels verden

Husejere på et splitsekund

Lise og Michael20160330-nybyggerne-tsl-0012 20160330-nybyggerne-tsl-0013

 

Nerver. De få sekunder inden afgørrelsen var så sindssygt nervepirrende. Hvad der egentligt kun var få minutter, føltes som flere timer. Vi er begge enige om en følelse af at være helt ude af stand til at bedømme tid og sted. En mentaltilstand af fraværelse. Men det var vildt!

Lise og Michael! Den vildeste gang vi nogensinde har hørt vores navne blive råbt op! Det hel gik så stærkt at vi næsten ikke husker hvad der sker efterfølgende. Tårerne pressede i den grad på, og krammene var lange og varme!

Presse. Den næste halve time fløj afsted med 10-15 journalister i huset. Mange spørgsmål, billeder og lykønskninger. Uden selv helt at have forstået hvad der lige er sket. Det var megavildt!

Glohedende mobiltelefoner. Vores telefoner sortnede og var på ingen måde tmulig at bruge. Tusindevis af beskeder fra folk man ikke kendte – men også gamle skolevenner, bedstevenner, familie og bekendte! Overvældende at dele det hele med SÅ mange!

Snak hele natten. Vi havde forventet den helt store champagnefest, men følelserne var ude på tøjet og vi havde været så meget i centrum, at en nat med snak om liv og fremtid var meget tiltrængt! Hvad gør vi? Hvad skal der ske det næste stykke tid?

Farvel til huset. Heldigvis kun midlertidigt! Der er mange ting man ikke får med i TV. Eksempelvis skatter og alt det kedelige papirarbejde i forbindelse med overdragelse af hus. Juridisk går der nogle uger før huset er vores. Det betyder at vi ikke må være i huset endnu og vi derfor må tage hjem til Aalborg i mellemtiden.

Mediestorm. På førstedagen som husejere havde vi på ingen måde tid til at nyde den nye titel. Uden meget søvn natten forinden, lavede vi et hav af interviews og besvarede igen og igen på de mange spørgsmål. Det er nu også okay, selvom man noglegange har lyst til at lukke døren og slappe af. Vi tager det med, for vi har trodsalt vundet DK’s størst TV-præmie.

Den kommende uge. Vi får travlt den kommende uge. Vi har lidt pressearbejde. Vi skal bl.a. i Go’ Morgen Danmark lørdag morgen. Så skal vi hjem til Aalborg(pt. bor vi hos Lises søster i Solrød), hvor vi skal have sagt lejlighed og jobs op, søgt nyt arbejde, søgt om overflyttelse af Lises studie, møder i banker og ordnet en masse papirarbejde.

Drømmen. Forhåbentligt falder alt det kedelige papirarbejde på plads inden for nogle uger, så vi om en måned eller to kan flytte i vores dejlige nye hus og begynder på alle de spændende projekter, vi har i vente! Vi kan næsten ikke vente! Det bliver så fedt!

Ud og være unge og vilde. Det hele skal ikke gå op i papirarbejde, skøder, banklån og husejerskab. Vi har lavet en aftale før Nybyggerne, at hvis vi vandt huset, så skulle vi sammen på en længere rejse. Den rejse er på tegnebrættet og vi håber det kommer til at ske i Maj og/eller Juni. So far drømmer vi om en rejse til enten Australien eller Mellemamerika. Spændende!

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Alexia Dahl
  1. april 2016 at 8:50

  Jeg er simpelthen så glad for det blev jer der vandt, både min kæreste og jeg stemte på jer. I var de bedste hele vejen igennem, og i fortjente at vinde.

  I er for seje, mega meget tillykke med det nye hus og så håber jeg i får lidt ro omkring jer også!

  • Reply
   Lise og Michael
   7. april 2016 at 20:27

   Tusind tak Alexia! Vi er såååå glade! Nu kan vi bare ikke vente på at flytte ind! 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.