Det er ikke "bare lige".. – Lise og Michael
Livsstil Michaels verden

Det er ikke “bare lige”..

  Det er ikke lutter lagkage det hele! Det er ikke kun sjovt og lykkeligt at være vinderne af Nybyggerne. Det er også angstprovokerende og trist. Man må aldrig misforstå at vi glade for vores Nybyggerhus – for det er vi! Men når vi lige om lidt skal begynde et HELT nyt kapitel i vores hus, betyder det også at jeg, Michael, skal vinke farvel til fast job og Lise til sit studie.

Det er hårdt at skulle sige farvel til en helt FANTASTISKE arbejdsplads, hvor jeg har været så heldig at få en hel masse efteruddannelse med i bagagen (som teknisk rådgiver), samt en masse fantastiske bekendtskaber. For dét kan jeg kun takke min arbejdsplads (Skoda Hobro). Jeg er ked af at medierne har fået det til at lyde som en nem opgave “bare” at opsige job osv. DET ER DET IKKE! Jeg vil stadig besøge dem og vil absolut ikke vende dem ryggen. Jeg vil hjælpe dem igennem denne omvæltning for dem også mht. ansættelse af en ny eller hvad er nu skal ske.
Herudover gav min chef, Thomas, mig muligheden for at deltage i programmet “Nybyggerne” – dette er stort af ham, at kunne unde andre noget godt! Tak.

Men nu er det på tide at jeg skal opleve verden med en lang rejse med min skønne kæreste, Lise, og senere hen nye udfordringer rent arbejdsmæssigt og i det nye hus. Jeg har aldrig været foruden et job siden jeg var 13 år gammel – så det er en kæmpe omvæltning for mig! Men nu er det på tide at jeg kaster mig ud i nye udfordringer!

Selvom det er vildt med så store forandringer,  glæder jeg mig!

Michael

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Henriette
  17. april 2016 at 1:22

  Ofte mener folk, at milliongevinster udelukkende er lykken og ofte synes alle, at man skal være taknemmelig 24/7.
  Men ofte er det forbundet med så store omvæltninger, at “sjælen har svært ved at følge med”.

  I jeres tilfælde, kommer gevinsten til at betyde, at hele jeres tilværelse og livsgrundlag bliver vendt på hovedet ….og det er ikke kun lykken, når man er tilfreds med det man allerede har.
  Jeg ville nok have haft brug for et halvt år til at sunde mig, før jeg var parat til at rykke hele min tilværelse

  Jeg håber, at I får alt til at falde på plads. Får nogle dejlige arbejds- og studie steder, får økonomien til at hænge sammen og -nogle skønne naboer i nybygger kvarteret.
  At huset bliver en skøn base, for et eventyrligt liv med mange dejlige oplevelser og en masse sjove projekter.

  Held og lykke med det hele

  • Reply
   Lise og Michael
   18. april 2016 at 17:08

   Tusind tak for din søde besked! Det er nemlig lige præcis sådan det føles. Det er svært at være taknemmelig hele tiden og vi kan faktisk bedst lide at blive hjemme – bare for at slippe for alle spørgsmålene og lykønskningerne. Meeeen heldigvis flytter vi snart og så tror jeg det bliver nemmere at forholde sig til 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.