Stempler for livet – Lise og Michael
Livsstil Michaels verden

Stempler for livet

Efter et par efterspørgsler er det på tide at vise mine tattoos frem.

Jeg fik min første tattoo som 18 årig.. Den tatovering skulle kunne gemmes langt væk – tænk hvis man fortrød? Herefter tog det fart, jeg blev fra day one solgt til stang lakrids af at få tattoos. 1 blev til 2 – 2 blev til… 15?! osv. osv. Jeg elsker spændingen og resultatet og tankerne omkring hver enkelt tatovering. Primært er der ingen større betydning bag nogen af dem – dog kan de spores tilbage til sjove episoder fra mit liv. Det er lidt som folk der samler på postkort med minder. – Bare på kroppen!

Hvor mange skal jeg have? – hmm… Til pladsen på kroppen sætter en stopper. Dog har jeg ingen intentioner om tatoveringer på hænder og ansigt.

Mit næste tattoo projekt? – Jeg påtænker at tegne en Wegner stol med et skævt twist.

Kort om nogle af dem:

 • En gammel sømand med “hav i hatten” og et sejlskib (Jeg har i min barndom sejlet rigtig meget med min morfar på en gammel fiskekutter – derfor referencen til denne tatovering)
 • En papirsbåd omringet af lyn.
 • En farlig haj som bader i en kop kaffe.
 • En hjort i jakkesæt.
 • Et knækket Tony Alva skateboard – elsker filmen “Lords of dogtown” og selvfølgelig hele miljøet, samt lidenskaben der var omkring skateboarding dengang.
 • Et kassettebånd i rigtig retrostil – min allerførste tatovering.
 • Le Klint lampen – arvestykke fra min mormor.
 • Ugle med hat og pibe.
 • De klassiske “Mor og far” tattoos – tja.. Elsker min familie så selvfølgelig skulle de være der.
 • Panter på knæet – lavet på Venice Beach i Californien. (Av av av)
 • To superkiksede palmer – fra Florida selvfølgelig. Vi, Lise og jeg var på shopping i Florida hvor vi pludselig ender med, at slå plat og krone om, hvorvidt vi skulle have en tatovering eller ej. Pludselig stod vi der med en kikset palme hver. Den har vi den dag i dag stadig meget sjov med.

Kommer jeg til at fortryde det? – Bliver tit spurgt om ikke jeg vil fortryde det… Og dertil kan jeg kun sige: “aner det virkelig ikke”. gamle sømænd med slidte, udtværede, grå og i nogens øjne grimme tattoos af: skibe, sorte pantere, eks konens navn osv. Disse tatoveringer er i mine øjne minder for livet, og det er fedt! Glæder mig til at mine for alvor får lidt år på bagen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Ane
  7. april 2016 at 21:48

  Fedt indlæg, gad god godt nogen flere billeder af dine tusser tæt på. Men så må det være din tur til at vise frem Lise 😉

  • Reply
   Lise og Michael
   8. april 2016 at 10:32

   Jep, der er faktisk et indlæg længere nede med Lises taotveringer.
   Måske uploder jeg lige et par nærfotos 🙂

 • Reply
  Ditte
  10. april 2016 at 21:29

  M fik lavet sim panter i CA 😉 Kan I huske hvor? Og var det et godt sted?
  Skal til USA til sommer og vil gerne have lavet en tatovering derovre 🙂

  • Reply
   Lise og Michael
   11. april 2016 at 18:31

   Det var på Venice Beach. Umiddelbart lige overfor Venice Skate park. Jeg kan ikke lige huske hvad den hedder. Der ligger SÅ mange! Kig i deres portfolio, så kan du hurtigt se om de kan deres kram 🙂 Go’ tur!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.