Min personlige Fixiecykel - DBA Guide – Lise og Michael
DIY Michaels verden

Min personlige Fixiecykel – DBA Guide

I samarbejde med DBA Guide har jeg lavet den her video, hvor jeg fixer min nye cykel fundet på DBA.DK. Jeg er vild med resultatet og Lise har endda givet mig lov til at hænge den på væggen! 😉

 

Klik desuden ind på GUIDEN og få tips og tricks til din egen cykel!

// Michael

 

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    KABE
    3. august 2016 at 8:50

    Hej Michael og Lise. Tillykke med den kommende familieforøgelse 🙂 Hvor er det skønt for jer. Jeg skriver på vegne af KABE (@kabecopenhagen) – vi har før skrevet til jer 🙂 Vi synes simpelthen at en KABE væg ville passe så fint ind i jeres nye hus. Jeg håber I er interesserede.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.