DIY - Hjemmebygget kaffebrygger – Lise og Michael
DIY

DIY – Hjemmebygget kaffebrygger

Så har jeg, Michael, igen været i gang med et sjovt og hyggeligt projekt. Jeg kan jo slet ikke stoppe! I samarbejde med DBA Guide har jeg lavet en anderledes kaffebrygger til enspænderen! For mig er den særlig relevant fordi Lise ikke drikker kaffe, og jeg gider som regel kun drikke en enkel kop af gangen. Og så er den endda fin at have til at stå fremme!

For at se, hvad du præcis skal bruge, kan du klikke ind på guiden og se en materialeliste!

 

 

 

I forbindelse med Nybyggerne, lavede jeg en anden udgave af en kaffebrygger – se den her. Hvilken kan du bedst lide??

// Michael

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.