EN STOR NYHED! – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

EN STOR NYHED!

En stor nyhed kan også være lille – specielt – når det handler om den lille spire, der vokser inde i Lises mave. FOR VI SKAL VÆRE FORÆLDRE!

Jep – det er ganske rigtigt! For 4 måneder siden stod vi med en positiv graviditetstest i hånden. En vaske ægte nybyggerbaby kommer nemlig til verden. Vi er så glade, begge to, og med den økonomiske sikkerhed i vores nye dejlige familievenlige hus, så er tidspunktet bare helt perfekt!

image

Julen bliver ekstra særlig i år, for vi får nemlig en lille julebaby! Den præcise terminsdato holder vi for os selv – det håber vi I vil acceptere! Det har været dejligt,  at have første halvdel af graviditeten helt for os selv – men nu er det ved at være så synligt (babybulen vokser jo), at vi ikke længere kan holde det hemmeligt! 🙂

Vi glæder os helt vildt til alle de nye eventyrer, vi skal i gennem sammen, og Michael har allerede mange idéer til fine designer møbler – i børnehøjde! Er I i øvrigt klar over hvor svært det eksempelvis er at skjule en graviditet på festival? Vi var på Northside festival, og nogle af jer, søde følgere, kom forbi med øl og skålede! Tak for dem – vi må dog erkende at Michael drak for to, da I var gået! 😉

image

OG HEY!  Vi åbner snart en webshop, hvor vi fremover vil forkæle jer med lækre tilbud på håndplukket genbrug, retrodesign og hjemmelavede kreationer! Det bliver skisme’ sjovt! Vi skal nok fortælle MEGET mere om der senere!

 

// Lise og Michael (og lille blop i maven)

Læs også

9 Kommentarer

 • Reply
  Julie
  2. august 2016 at 20:54

  yay! ej hvor skønt og herligt!

 • Reply
  Pernille
  2. august 2016 at 20:59

  Tillykke med det! Så giver det også mere mening at Michael blev så plørefuld til Northside

 • Reply
  nanna
  3. august 2016 at 5:15

  Hej igen tre ved i hvert køn det bliver i nu er glad på jer selv vejen

 • Reply
  Cæcilie Kreutzberg Kristensen
  3. august 2016 at 8:47

  Kæmpestort tillykke! Det er så dejligt <3

 • Reply
  J // BØGER PÅ STRIBE
  3. august 2016 at 9:08

  Stort tillykke 🙂

 • Reply
  Mette
  3. august 2016 at 15:47

  Så fantastisk for jer, kæmpe stort tillykke! Ser frem til at se den lille ny og jeres webshop, så spændende for jer. I skal være stolte af jer selv!

 • Reply
  C
  5. august 2016 at 13:41

  Hvor ska i have børneværelset henne i huset?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.