KONKURRENCE! VIND INDRETNINGSHJÆLP OG VARER FRA DBA TIL EN VÆRDI AF 10.000KR – Lise og Michael
DIY

KONKURRENCE! VIND INDRETNINGSHJÆLP OG VARER FRA DBA TIL EN VÆRDI AF 10.000KR

Vi ved at rigtig mange af jer er ude at kigge efter studieboliger, og disse boliger er ofter ikke på særlig mange kvadratmeter. Det kan være enormt svært at få fantasien til at række når det handler om indretning på få kvadratmeter.

Så derfor, kan vi nu, i samarbejde med DBA Guide, offentliggøre en MEGA fed konkurrence! Vi udlodder nemlig vores indretningshjælp og en masse fede ting og sager fra Den Blå Avis til en værdi af 10.000kr, som vi loppeshopper for dig! Læs betingelserne og se hvordan du deltager lige her. HELD OG LYKKE!

 

Vi har desuden været på besøg hos Marie og Simon, som selv har formået at indrette sig vildt godt på få kvadratmeter! Vi er vilde med deres genbrugsfund og sorte trægulve. Det giver et super fedt spil i rummet! Tjek billederne ud nedenunder! // Lise og Michael

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.