• Type:
  • Genre:
  • Varighed:
  • Average Rating:

Hus, ægteskab, graviditet – går det for stærkt?

Ja, i weekenden skete der simpelthen det, at Michael og jeg blev gift. Vi havde i lang tid planlagt en stor indflytterfest for alle vores venner og familie. Vi havde 50-60 gæster, spiste god mad, viste huset frem og hyggede os helt vildt! Det var en skøn-skøn dag! En – i første omgang – indflytterfest, som pludseligt forvandlede sig til et bryllup. Vi overraskede nemlig hele banden med en giftefoged på græsplænen foran huset. Det var vildt rørerende at se vores familie og venners reaktioner, og de gjorde dagen ganske særlig for os! Der blev da også danset en improviseret brudevals og klippet strømper! 🙂

Eftersom, vi er jo blevet lidt halvoffentlige personligheder, skal alt hvad vi gør, kommenteres på. Det er lidt fjollet. Lige hvad angår vores nye ægteskab, havde vi egentligt håbet på, det ikke var noget, som skulle skrives om på div. medier. Vi er selvfølgelig lidt for naive, for dagen efter var det på samtlige medier og i sladderbladene. 🙂 Skørt skørt!

Men går det for stærkt? Jeg kan SÅ godt sætte mig ind i, at man som udefrakommende synes det er gået viiiildt stærkt for Michael og jeg det seneste år. Det er det jo også! Det er jo for vildt at være blevet husejere i så tidlig en alder. Oveni det, kunne vi også offentliggøre en graviditet – og nu… ægteskab. Det lyder jo helt absurd!

Men det vigtigste af det hele er, at for os går det ikke for stærkt. Michael og jeg har været sammen i 5,5 år, og vi har en rimelig solid base sammen. Vi har i lang tid glædet os til at få børn, så graviditeten er en længe ventet drøm, der går i opfyldelse. Vi er hhv. 22 – og 23 år, og for er det en perfekt alder at starte familielivet. Vi er friske, Michael har en uddannelse at falde tilbage på og så har vi – med jeres hjælp – fået et dejligt stort hus. Så det passer jo perfekt! Havde vi ikke vundet huset, havde vi OGSÅ forsøgt at blive gravide, for det er noget vi har glædet os til længe. Huset er bare en ekstra bonus!

Men hvorfor så giftes? Tjaa, det romantiske svar ville være, at vi elsker hinanden. Ja, det gør vi rigtig nok! Rigtig højt endda. Vi har det så dejligt sammen! Men det er altså ikke derfor, vi har fået papirer på hinanden. For det er netop det, vi ser det som… Et praktisk stykke papir. Et vigtigt stykke papir, som sætter os i en meget bedre situation. (og meget kedeligt…)

Når man pludseligt står med hus, så er der RIGTIG mange praktiske ting, man skal til at tage stilling til. Vi blev af advokat og bankrådgiver belært om testamenter, livsforsikringer og meget andet. Alle ting, man skal betale sig til, for at forsikre sig bedst muligt
. Og det kunne vi med et ægteskab undgå.

Det er meget gammeldags og kedeligt, men et ægteskab er altså bare super praktisk! Og vores kommende barn vil også være langt bedre stillet med et gift forældrepar.

Så der har I altså grunden… Total kedeligt, voksenagtigt, praktisk.. Vi har hverken ring eller navneskift.  Dog har vi hinanden! Og det er det, der betyder noget! Vi overvejer dog at give hinanden en fin lille halskæde med initialer. Dem skal jeg selvfølgelig nok vise jer!

Vi havde desuden dejligt besøg af både Manne og Frederik og Christel, Johan og ungerne. Så skønt at se dem igen! Ja, og så fik vi de FINESTE gaver! (Tjek billedet på instagram!)

Til slut kommer der lige en bunke dejlige billeder fra vores indflytter/bryllupsfest:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Del:

Seneste indlæg

Halloween 2022 og en masse inspo!

Så er det endelig halloween igen! Villys favorit højtid – lige efter julen, selvfølgelig. Jeg har selv haft lidt svært ved at omfavne halloween i starten.

Sommerhustegninger

Hej fra Skovhegnet. Hold nu fast, hvor er vi blevet væltet omkuld efter vores offentliggørelse af “projekt sommerhus”. Det er simpelthen så herligt der har

Vores fremtidsdrømme

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores hverdag er ret defineret af Michaels sygdom. For godt et år siden kom Michael til skade og har

Scroll to top

Du skal være medlem for at se denne video

Vi ville elske at have dig med i vores fællesskab! Klik på knappen nedenfor og bliv medlem på under ét minut!