Hus, ægteskab, graviditet - går det for stærkt? – Lise og Michael
Lises verden

Hus, ægteskab, graviditet – går det for stærkt?

Ja, i weekenden skete der simpelthen det, at Michael og jeg blev gift. Vi havde i lang tid planlagt en stor indflytterfest for alle vores venner og familie. Vi havde 50-60 gæster, spiste god mad, viste huset frem og hyggede os helt vildt! Det var en skøn-skøn dag! En – i første omgang – indflytterfest, som pludseligt forvandlede sig til et bryllup. Vi overraskede nemlig hele banden med en giftefoged på græsplænen foran huset. Det var vildt rørerende at se vores familie og venners reaktioner, og de gjorde dagen ganske særlig for os! Der blev da også danset en improviseret brudevals og klippet strømper! 🙂

Eftersom, vi er jo blevet lidt halvoffentlige personligheder, skal alt hvad vi gør, kommenteres på. Det er lidt fjollet. Lige hvad angår vores nye ægteskab, havde vi egentligt håbet på, det ikke var noget, som skulle skrives om på div. medier. Vi er selvfølgelig lidt for naive, for dagen efter var det på samtlige medier og i sladderbladene. 🙂 Skørt skørt!

Men går det for stærkt? Jeg kan SÅ godt sætte mig ind i, at man som udefrakommende synes det er gået viiiildt stærkt for Michael og jeg det seneste år. Det er det jo også! Det er jo for vildt at være blevet husejere i så tidlig en alder. Oveni det, kunne vi også offentliggøre en graviditet – og nu… ægteskab. Det lyder jo helt absurd!

Men det vigtigste af det hele er, at for os går det ikke for stærkt. Michael og jeg har været sammen i 5,5 år, og vi har en rimelig solid base sammen. Vi har i lang tid glædet os til at få børn, så graviditeten er en længe ventet drøm, der går i opfyldelse. Vi er hhv. 22 – og 23 år, og for er det en perfekt alder at starte familielivet. Vi er friske, Michael har en uddannelse at falde tilbage på og så har vi – med jeres hjælp – fået et dejligt stort hus. Så det passer jo perfekt! Havde vi ikke vundet huset, havde vi OGSÅ forsøgt at blive gravide, for det er noget vi har glædet os til længe. Huset er bare en ekstra bonus!

Men hvorfor så giftes? Tjaa, det romantiske svar ville være, at vi elsker hinanden. Ja, det gør vi rigtig nok! Rigtig højt endda. Vi har det så dejligt sammen! Men det er altså ikke derfor, vi har fået papirer på hinanden. For det er netop det, vi ser det som… Et praktisk stykke papir. Et vigtigt stykke papir, som sætter os i en meget bedre situation. (og meget kedeligt…)

Når man pludseligt står med hus, så er der RIGTIG mange praktiske ting, man skal til at tage stilling til. Vi blev af advokat og bankrådgiver belært om testamenter, livsforsikringer og meget andet. Alle ting, man skal betale sig til, for at forsikre sig bedst muligt
. Og det kunne vi med et ægteskab undgå.

Det er meget gammeldags og kedeligt, men et ægteskab er altså bare super praktisk! Og vores kommende barn vil også være langt bedre stillet med et gift forældrepar.

Så der har I altså grunden… Total kedeligt, voksenagtigt, praktisk.. Vi har hverken ring eller navneskift.  Dog har vi hinanden! Og det er det, der betyder noget! Vi overvejer dog at give hinanden en fin lille halskæde med initialer. Dem skal jeg selvfølgelig nok vise jer!

 

Vi havde desuden dejligt besøg af både Manne og Frederik og Christel, Johan og ungerne. Så skønt at se dem igen! Ja, og så fik vi de FINESTE gaver! (Tjek billedet på instagram!)

 

Til slut kommer der lige en bunke dejlige billeder fra vores indflytter/bryllupsfest:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

// Lise

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Line Fog Andersen
  22. august 2016 at 19:47

  Hej Lise
  Det er så skægt at i også har inviteret til housewarming som endte i et hemmeligt bryllup. Min mand og jeg gjorde det samme for 3 år siden også at praktiske årsager, men altså vi elsker også stadig hinanden 😉
  Ønsker jer alt det bedste fremover!
  Kærlig hilsen
  Line

  • Reply
   Lise og Michael
   22. august 2016 at 20:14

   Hej søde Line. Det var da sjovt Jamen, rart at vide at vi ikke er helt skøre!
   Tak for din kommentar!
   Kh.

 • Reply
  Christina
  22. august 2016 at 20:43

  Jeg syntes det er så dejligt for jer, at i får alt det i har ønsket jer. Intet går for stærkt, hvis man selv kan følge med til det 🙂 . Jeg er selv 23 år, har snart 1 års bryllupsdag med min mand som jeg har været sammen med i 7 år. Og vi er nu blevet forældre for anden gang. Og ja, vi købte hus for 1,5 år siden. Og vi har aldrig været lykkeligere. Så følg jeres drømme og lyt ikke alt for meget på andres meninger, så længe i er glade så betyder andet ikke noget.

 • Reply
  Maria Rasmussen
  22. august 2016 at 20:49

  Kæmpe tillykke min mand og jeg blev gift i lørdags, samme dag som jer, vi er begge 23 år og har en søn på 2,5, vi har været sammen i 4,5 år, bor i Stenløse. Syns det er så fedt at følge nogen som er samme sted og mange ens meninger Vi blev gift, fordi vi elsker hinanden, men også fordi vi gerne vil have barn nr 2, så står man bedre stillet som gift

 • Reply
  Amanda
  22. august 2016 at 22:08

  Hej med jer.
  Hvor er der bare fantastisk at læse jeres historie, og som i den grad minder om min og min mands. Jeg er 23, og blev i maj mor til en dejlig lille pige. Vi valgte også at blive gift kort før hendes ankomst – selvfølgelig af kærlighed, men bestemt også på grund af det praktiske. Det gør det hele meget nemmere, når man bliver forældre. Vi har dog heller ingen ringe, men et flot stykke papir på hinanden 😉 Dejligt at høre, at der også er andre, der står i samme situation trods en ung alder – og nej, det går bestemt ikke for hurtigt, det handler også nogle gange om, hvad der er mest fornuftigt. Held og lykke til jer med det hele :-))

 • Reply
  Pernille
  23. august 2016 at 6:26

  Tillykke med det hele.

  Vi har gjort næsten det samme her. Bare i en lidt anden rækkefølge. Men på et år har jeg fået en kandidatgrad, blevet forlovet, blevet gift, blev gravid og fået en datter og til sidst købt et hus. ;).

  Nogle gange kan man bare ikke kontrollere hvornår tingene sker. Mig og min mand har været sammen i 9 år og det sidste år er der sker allermest udvikling i vores forhold. Så når man har taget det med ro i 8 år. Så kan man da godt tage det hele på en gang derefter 😉

 • Reply
  Karina
  23. august 2016 at 12:26

  Kæmpe tillykke med kærligheden.

  Der er ingen grund til at skulle forsvare Jeres ægteskab og kommende fremtid sammen – det er da mere end dejligt for Jer. Når alt føles rigtigt i alle kroppens regioner, så er der ingen grund til bekymring – egen mavefornemmelse kommer man længst med, og I kender netop Jeres situation bedre end nogen anden. I har da lige netop alle gode forudsætninger for at kunne skabe en tryg og lykkelig familie. Tillykke og hurra.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.