Baby-V's hjørne - dreng eller pige?? – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Baby-V’s hjørne – dreng eller pige??

kf

Tiden snegler sig afsted. Sådan føles det da i hvertfald en gang i mellem. For hold nu op vi glæder os til december, hvor vores lille Baby-V kommer til verden!  Ja, for det kalder vi barnet. Baby-V. Og der er mange gode forslag til, hvad det lille V kunne stå for. En del har sagt det måske står for Vandborg.. Andre har gættet på Viggo og Vera. Men vi vælger at holde det hemmeligt lidt endnu, for vi skal også lige selv være helt sikre. Måske vi først er sikre på navnet, når vi står med barnet i armene.

Vi er så småt begyndt at bygge rede i det blå hus. Det er super hyggeligt! Og praktisk! For vi har jo rigtig tit Anker og Frode (vores nevøer) på besøg, så de kan allerede tage det i brug.

Fornyeligt byggede vi lidt til i vores walk-in, og det endte med at bliver såååå godt! På den modsatte side af de kasser, vi byggede i Nybyggerne, har vi bygget to kasser med fine trådkurve, og en bøjlestang. Desuden har vi på DBA fundet et rigtig fint væghængt puslebord fra Brio – som kun kostede den nette sum af 300kr! Det er blevet lidt en besættelse for os, at købe alt til V brugt. Men altså – hvis ikke vi gjorde det, hvem skulle så? Og hey! Vi gider virkelig ikke ud og købe nyt babygrej til flere tusinde kroner!

Vi har valgt ikke at bruge nogle af værelserne til børneværelse.. Endnu. Det er efter vores mening, ikke et behov, barnet har, før efter lang tid. Forhåbentligt skal V bare ligge ved vores side det første lange stykke tid. Og til dem, der husker godt, så ja. Vores elskede Wegner seng er vidst for lille til tre. Så derfor går Michael snart i gang med at bygge en fin tilbygning i teak – selvfølgelig. Det bliver rigtig godt, og så kommer vi til at have lillefisen lige i nærheden. Det bliver skønt! Det projekt, skal i selvfølgelig nok komme til at følge! Vi har stadig nogle måneder at løbe på, så vi tager den lidt med ro!

Hvad synes i om Baby-V’s hjørne og kan i måske gætte kønnet ud fra billederne? 🙂 GÆT GÆT GÆT!

Under puslebordet har vi fået en lille plads med en hel særlig stol! Den stol har Lises 90 årige – nulevende – bedstemor haft i sit hjem for over 50-60 år siden, hvor hun har ammet alle sine børn i. Derfor har den navnet ammestolen, og det er også lige præcis dét, vi regner med at bruge den til! Et hyggeligt lille hjørne, som kan bruges når puslebordet er slået op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Globussen er et genbrugsfund fra Nybyggerne, go den giver det hyggeligste belysning når der er mørkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyggestemning og bamser fra venner og familie! Billedet har Michaels farmor givet os, og måske særligt dén afslører barnets køn (hihi).

 

Læs også

8 Kommentarer

 • Reply
  Kirstine
  31. august 2016 at 20:39

  Dreng?💙💙💚💚

 • Reply
  Julie Valentin
  31. august 2016 at 21:05

  Hej Lise og Michael
  Har I hørt om Vigga.us på Instagram? Måske det er noget for Jer og jeres kommende baby? De har i hvertfald genbrug for alle pengene😊

  • Reply
   Lise Vandborg
   1. september 2016 at 8:48

   Det har vi faktisk ikke hørt om. Det må vi tjekke ud! 😊

 • Reply
  Signe E
  31. august 2016 at 21:19

  Jeg gætter på det er en sød lille dreng i får. Det bliver skønt at få en fis til december! Kæmpe tillykke til jer! 👶🏽💙🍼
  I er simpelthen for søde. Det er hyggeligt at følge med I jeres liv.

  • Reply
   Lise Vandborg
   1. september 2016 at 8:50

   Jaaa! Godt gættet! Tak skal du have! Vi glæder ls helt vildt 🙂

   Det er også hyggeligt at dele det med jer! 🙂

 • Reply
  Kristina Petersen
  1. september 2016 at 11:57

  Har du opdaget appen, reshopper? Skide smart app som formidler kontakt mellem private inden for en radius af maks 20 km fra hvor du befinder dig. Det er udelukkende børneudstyr og tøj som folk ikke længere kan bruge ☺️

 • Reply
  Kristina Petersen
  1. september 2016 at 12:36

  Har du hørt om Reshopper? Det er en app der kan hentes i din app store. Appen formidler kontakt mellem private som skal af med babyudstyr og babytøj. Skide smart app! ☺️

  • Reply
   Lise og Michael
   2. september 2016 at 7:17

   Ja, den ligger på telefonen 👏🏼 Det er virkelig smart! Tak for tip 😊

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.