DIY - sensommersol og HÆNGEKØJE! – Lise og Michael
DIY

DIY – sensommersol og HÆNGEKØJE!

P8310071

P8310058

Yay! Der sker ting og sager i det lille hjem. Vi har langt om længe fået lavet vores terasse i baghaven. Nu mangler vi kun hækken!). Michael og vores nabo, Steen, har nemlig bygget en 45 kvm stor og dejlig træterasse. Det er så lækkert! Især at daffe derud med bare tæer om morgen! Jeg er SÅ glad for vi valgt træterrasse fremfor fliser. Det giver os lidt et ekstra rum – og det er jo rart! Også selvom vi ikke rigtig mangler kvadratmeter pt!

Men når man nu har sådan en stor træterrasse, så kræver det dælme også nogle havemøbler! I Nybyggerne købte vi vores retro Marguerit sæt på DBA. (Du kan forresten også finde det fra nyt lige her) Et virkelig hyggeligt havesæt, som selvfølgelig er i teaktræ! Men det er sådan set også næsten det eneste vi har taget med fra Nybygger-haven. Så vi mangler jo lidt..

Derfor har jeg sat Michael i gang. For hold nu op, hvor er jeg heldig! Michael har nemlig bygget mig en hængekøje! Eller… Han har nok bygget den til sig selv i første omgang, men vi kommer da godt nok helt sikkert til at skændes lidt om pladsen! Faktisk kan den godt holde til 2, meeen man ligger nu bedst alene. Jeg ved ikke hvor længe M har fablet om at ville have sig en hængekøje, men da vi ingen træer har ved huset – og vi ikke gider hænge den i carporten – måtte han være lidt kreative og bygge et stativ dertil.

Det tog cirka én dag for ham – og budgettet endte på omkring 500kr inkl. hængekøje. Det er da okay – taget i betragtning af, hvad man ofte må slippe for div. havemøbler.

Klik ind og se DIY-videoen på DBA guide, hvor du kan få tegninger og gode beskrivelser til, hvordan du selv bygger en magen til! Hvis du mangler et godt sensommerprojekt, så hop da lige derind og kom i gang! ->Klik her for at se hele guiden.

 

 

Og så har jeg desuden fundet nogle mega fine ting på Ellos.dk, som jeg gerne vil have til vores lille fine terasse. Tjek min ønskeseddel her, og så har jeg tilføjet nogle links, hvis I selv skulle mangle noget af det:

ELLOS

Piedestalen kan du købe her. Den fine havestol her. Link til lyskæden her. Tæppet her og glaskanden med tappehane her.

 

Ellers håber jeg i har nydt dette års sommer. Det har vi i hvert fald! // Lise

 

 

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Anonym
  12. september 2016 at 18:38

  Hej Lise og Michael,

  Vides det, hvor selve hængekøjen er købt? Og hvad havde den kostet?

  • Reply
   Lise og Michael
   12. september 2016 at 22:14

   Lige præcis den der, er købt i Søstrene Grene 🙂 Til 2-300 kr.

 • Reply
  Malene
  27. april 2017 at 7:38

  Hvor kan man finde de præcise mål? 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.