Vores yndlings genbrugssteder - til nordjyden! – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Vores yndlings genbrugssteder – til nordjyden!

Vi er bidt af en gal loppe. Det er der ingen tvivl om! Der er dælme ikke noget bedre end det rush man får i kroppen, når man bare har fundet et herrefedt fund. På det seneste, er der virkelig mange der har spurgt, hvor vi vil anbefale man loppeshopper. Vi er beæret over at I ser os som inspirationskilder og spørger os så meget til råds! Det er overvældende. For vi er jo ikke eksperter – vi er bare os.

Vi ville ønske, vi kunne hjælpe jer alle, men vi må også erkende, at det sted, vi kender bedst, er området omkring Aalborg. Derfor går den her guide nok primært kun ud til de gæve nordjyder, der følger med her på bloggen.

Vi vil prøve at dele vores yndlingssteder og skrive lidt om hvert sted, så læs med nedenunder! Senere, når vi bliver mere kendt I Københavnsområdet og Norsjælland, kommer der nok også en guide over det. 🙂 Og så er det altså også med lidt blandede miner at vi nu deler vores steder. For tænk nu hvis det ændre noget! Eller at I kæber alle de ting, vi ville købe! 😉 Men ikke desto mindre, så tror jeg på vi har nogle søde følgere, der kun vil os og andre det bedste. Det er jo et ømt punkt for loppeelskere!

 

 

 

RETRO OG GENBRUG PÅ HØLOFTET

IMG_5898

Adresse: kontakt Høloftet på facebook, åbningstider: efter aftale

Det her må være et af yndlingsstederne! Her kan du virkelig finde nogle vilde fund. En halv times kørsel nord for Aalborg finder du et hus fyldt med teak, retro, genbrugsfund og lopper! Der er virkelig alt hvad hjertet begærer. Vi har fundet alt fra det fineste keramik, til blomsterstativer, teakskænke og fede retro stole. Når du er færdig med at se selve huset, så har du også lige 2-3 lofter og lader i vente. Jeg siger dig, du kan finde så fine ting og sager der! Priserne er meget reelle – du kan endda få lov til at slippe din indre krejler frem og prutte lidt om prisen. For at få adressen, skal du anmode om medlemskab i deres facebookgruppe, hvor de søde ejere så kan kontaktes ifht. adressen. Der skal aftales tid og dato for besøg med ejerne. De svarer dog hurtigt og er meget hjælpsomme! Facebooksiden hedder “Retro og genbrug på Høloftet”.

 

DEN SØDE MAND PÅ HAVNEN

Adresse: Bådebyggervej, Aalborg Vestby havn, åbningstider: efter aftale

Nede på Vestbyhavn findes en lille hyggelig forretning. Men det er ikke kun en forretning, for bagved bor ejeren med sin hund. Han er kendt med en cigar i munden og altid gode historier at fortælle. De seneste år har han, i følge sit skilt ved vejen, haft “stoleudsalg”. Han har nemlig en hulens masse fine stole. Derudover kan man finde diverse arkitekttegnede klassikere, keramik og fine møbler. Ejeren, hvilket navn vi ikke husker, restaurere selv sine møbler og desuden foreslår han altid at levere møblerne. Det er da god service! Hans lille biks “Sommer Ly” er ikke på internettet, så man skal slæbe sine gamle ben der ned, for at se udvalget. Dog er man altid lovet en hyggelig snak! Er der ikke åbent ved ankomst, kan man ringe på hans nummer, så kommer han ud og åbner. Vi besøger jævnligt manden på havnen. 

 

DANMISSION 

image6

Adresse:Hobrovej 792, 9230 Svenstrup J, åbningstider: man-tors 10-17, fredag 10-13

I Svenstrup slår vi altid et smut forbi Danmission. Her kan man være heldig at finde lidt af hvert. Rigtig meget af Lises tøj er faktisk købt i Danmission, da de har et super godt udvalg af genbrugstøj. Og så er de rigtig gode til at sortere, så det virker let og overskueligt at shoppe brugt tøj. Det meste af det tøj, i tit spørger på, er faktisk købt i netop den butik. De har desuden også et stort udvalg af møbler, lamper, porcelæn, keramik mm.

 

 KIRKENS KORSHÆR 

image3

Adresse: Mosevangen 2, 9230 Svenstrup J, åbningstider:onsdag 10-17 og lørdag 10-14

Når du nu alligevel er i Svenstrup, så besøg også den forholdsvist nye genbrug, Kirkens Korshær. Den her afdeling er virkelig cool! For de har – udover de sædvanelige møbler, lamper og andre genbrugsfund- nemlig også vildt mange byggematerialer; både genbrugstræ, gamle vaske, døre, vinduer. Det er et fedt sted hvis du er i gang med en ombygning eller har et eller andet vildt projekt i ærmet. På de 1400 kvadratmeter kan du helt sikkert godt finde nogle gode fund!

 

GENBRUG PÅ KASTETVEJ

Adresse: ja, vi kan ikke huske den præcise adresse, andet end det er på Kastetvej, lige ved Vestby Station.

Denne butik er også rimelig nystartet, dog har vi alligevel besøgt forretningen et par gange. Det virker en smule rodet, men det er blot med til at gøre det lidt mere spændende og interessant! Det føles som en rigtig jagt! Du kan finde alt fra pottedamer – til fine teak møbler. En hyggelig og skæv genbrugsforretning, som klart er et besøg værd!

 

RØDE KORS og IGENBRUG

IMG_5895

Adresse: Ny Kærvej 43, 9000 Aalborg, åbningstider man-fre 10-17 og lørdag: 10-13

Lige ved siden af hinanden finder du to store genbrugsforretninger, som begge tjener til hver sit gode formål. Kræftens bekæmpelse og Røde Kors. I sig selv er det jo en god grund til at handle her. Men begge butikker har også et rigtig fint udvalg af både møbler, tøj, porcelæn/keramik, lamper og meget mere. Vi har fundet gode fund her, og personalet er super søde!

 

BLÅ KORS GENBRUGSCENTER

Adresse:Løven 6, 9200 Aalborg SV, åbningstider man-fre 10:00-17:00, lørdag 10-14

Her finder du 3.800 kvadratmeter fyldt med potter, porcelæn, tøj til børn, kvinder og mænd, legetøj, plader, bøger, sofaer, stole, senge og kommoder. Ja, alt hvad hjertet begærer! En ny forretning med to plan. Det er virkelig en god genbrug, hvor vi bl.a. har fundet en Wegner seng engang! Skal helt klart besøges!

 

Dette er blot en opremsning af nogle af de fede genbrugsforretninger, vi handler i. Vi elsker at kunne finde ting til en billig peis og virkelig have optur over det. Vi har helt sikkert glemt nogle fede steder – så hvis du sidder inde med et tip, så skriv det endelig i kommentarfeltet! Så kan vi dele ud af viden 😊👏🏼

 

Ellers – så skide god loppeshopping til jer!! Og husk at I kan dele jeres fund med os på instagram ved at bruge hashtagget #SeMineFund.

 

// Lise og Michael

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  6. september 2016 at 20:47

  Er selv fra Aalborg og kender flere af genbrugsbutikkerne på listen og er fuldstændig enig i at de er rigtig gode.

 • Reply
  Heidi
  6. september 2016 at 21:11

  Tak for gode tips 🙂
  Jeg har også nogle favorit steder men det kan være I allerede kender til dem 😉 Ved ikke om I kender til det men ude i City syd er der en butik som hedder Guld & rod, hvor mange private loppe boder er samlet på et sted, vi har fundet rigtig mange gode ting derude.
  Derudover skal I, hvis I er til rigtig designer møbler skal I besøge Kinnerup antik i Nørresundby, de har virkelig mange smukke designer møbler, det er virekelig et besøg værd.
  Så kan jeg også nævne, hvis I kører lidt længere nord på, en butik ved navn Harbengutt i Hjørring som også har rigtigt mange lækre ting. Og på vej derop kunne i køre forbi Ingstrup antik hvor ejeren har et enormt lager med teak møbler!
  Til sidst kan jeg nævne Abbe Pierres klunsere (tjek deres hjemmeside) som er ude på en gård nær Tylstrup, de har åbent den første fredag og lørdag i måneden, og her kan man finde rigtig mange fine tinge til gode priser. 🙂

  • Reply
   Lise og Michael
   6. september 2016 at 21:55

   Hej Heidi.
   Du har faktisk nævnt nogle vi har glemt! For vi besøger også altid Guld og Rod og Kinnerup Antik i Nørresundby.
   Harbengutt kender vi til, men har faktisk ikke besøgt. Kender du også Le Renard inde i Aalborg? Super godt sted.. Vi har jo glemt en del. :)))

   Abbe Pierre har vi aldrig hørt om, med det lyder mega fedt. Det må vi tjekke ud!

   Tusind tak for dine virkelig gode bud! Det er godt med flere steder på listen.

   Kh. Lise

 • Reply
  Martine
  6. september 2016 at 22:39

  Ærgerligt at den først kommer når jeg lige er flyttet til København, men jeg har også mange minder om gode fund mellem dem I skriver! Lav endelig en når i får lidt bedre styr på Kbh og omegn

 • Reply
  Sandie
  10. september 2016 at 15:01

  Tag endelig ud til Abbes Pierre! Det er en gammel lade med masser af ting og sindssyg billige priser!

 • Reply
  Laura
  10. september 2016 at 16:07

  Mig og Min mor er også Genbrugsfeark. Og vi bor i dette område. Så dette opslag har bestemt hjælpet. Nogle af den har vi været, andre har vi snakket om.

  Når i kommer til sønderborg (Hvis i skal der hen) Skal i køre der ud hvor Bilka ligger. I stedet for at dreje op mod Bilka skal du dreje den anden vej. Der nede finder du så en super god butik.

  Tak for hjælpen 🙂 <3

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  13. september 2016 at 14:26

  Jeg bor i Aalborg og er også helt tosset med alle dem i nævner – min kæreste scorede det fedeste bord, ved manden på havnen sidste år. Vi er godt nok heldige med alle de lækre steder 😀

  – A

 • Reply
  Lene
  30. oktober 2016 at 21:20

  Et sted I vil elske – jeg har vist sagt det før 😉 Men ‘Den gamle forsøgsstation i Ringsted’ – Tag mig med hvis I kører derned 😉

  https://www.facebook.com/Den-gamle-fors%C3%B8gsstation-106683792859037/

 • Reply
  Ny Springborg
  3. oktober 2017 at 16:48

  I må endelig komme og besøge os, næste gang I er på loppejagt i Nordjylland. Vi har en lille landlig genbrugsbutik der ligger mellem Hals og Gandrup. Vi har blandt andet mange teaktræsmøbler, som vi kan se I bruger meget i Jeres indretning :-). Mvh http://www.nyspringborg.dk

 • Reply
  Maria
  16. februar 2019 at 18:44

  Hej,
  Vi vil gerne besøge den flinke mand på havnen. Og vi kunne godt tænke os at ringe til han på forhånd, så hvis i kommer forbi, ville det være superfedt med hans nummer;)
  Kærlig hilsen Maria

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.