Et lille mand-og-kone-smykke.... – Lise og Michael
Lises verden

Et lille mand-og-kone-smykke….

(Haha, vi er så voksne altså!!)

image

Michael og jeg gav ikke hinanden en vielsesring til brylluppet. Vi var ude at kigge på nogle, men vi fandt frem til at vi simpelthen ikke ville ud og give flere tusinde kroner til en ring, vi alligevel ikke ville bruge. For Michaels vedkommende ville en ring ALDRIG blive brugt. Jeg, måske lidt, men ærligt, så er jeg ikke den store smykkepige. Jeg gad godt være det, men jeg er sgu nok lidt for drenget, når det kommer til stykket. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at gå med smykker. Slet ikke ringe. Tager dem altid af i tide og utide… Og så ender de med at blive væk.

Men, vi har efterfølgende funderet lidt over det, og fundet frem til, at vi faktisk gerne vil have et eller andet smykke som symbol. Det er da lidt hyggeligt, altså! Så vi har fået lavet nogle personlige smykker med vores initialer og datoer. Michael har fået en halskæde og jeg et armbånd. Det er så fint! Hvad synes I??

image

Smykkerne har vi købt hos Anders fra @HandcraftetCPH. De er håndlavet og SUPER flotte! Vi besøgt butikken for første – men ikke sidste – gang da vi bestilte smykkerne, og han har altså også nogle vildt fede genbrugsfund! En hel klar anbefaling herfra… Endda uopfordret og uden nogen sponsaftale (haha – bloggerverden er stadig så ny for os!).

// Lise

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Dorthe V. Laustsen
  9. september 2016 at 18:14

  Hvor er de flotte, og lige jer. Godt valg <3

 • Reply
  Trine
  10. september 2016 at 8:16

  De er super flotte, og det er da så meget bedre en ide, hvis i får brugt dette😊 Så er det dumt at bruge så mange penge på ringe..
  De er så flotte jeres smykker, måske man skumle kigge forbi han smykkemanden når man er på Sjælland d engang😉

  • Reply
   Lise og Michael
   10. september 2016 at 9:17

   Ja, det er meget mere os! 🙂

   Det skulle du helt sikkert høre! Han laver bare de fineste smykker!

   Kh. Lise

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.