DIY - fin og hyggeligt tippi – Lise og Michael
DIY Lises verden

DIY – fin og hyggeligt tippi

P8300049

Hej med jer. Jeg skriver lige for at give jer et tip om en ny DIY-guide. Jeg har nemlig, på DBA guide, lavet en video, hvor jeg viser, hvordan du nemt kan lave en tippi til ungerne.

Da jeg lavede tippien, for et par uger siden, var der øsende regnvejr, og det var som om efteråret rigtig var kommet. Så derfor ligger jeg, på guiden, op til, at tippien er et super hyggeligt indendørs projekt og at den passer perfekt til indehygge med et glas saftevand og et puzzlespil, mens det står ned i lårtykke stråler udenfor.

For bare to uger siden, tænkte jeg: okay, det er slut med sommer for i år. Men hold nu op et lækkert vejr den her uge! Jeg fatter slet ikke at det kan være 25-28 grader i September! Det er næsten aldrig set før. Nu, hvor sommervejret er kommet retur, så er tippien altså også bare oplagt at tage med ud i solen for at få lidt skygge til ungerne, hunden eller bare dig selv! 😉

Jeg lavede tippien til min dejlige lille kusine, Katrine, som i forrige weekend blev døbt. Så det er altså også en fin gave idé, hvis du er til hjemmelavede gaver. Min søster pønser også allerede på, at hun vil have en til drengene…

Find gør-det-selv-videoen og indkøbslisten på DBA Guide nu! 🙂 // Lise

P8300046

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.