Tyk og gravid med SHOPPELYST! – Lise og Michael
Lises verden

Tyk og gravid med SHOPPELYST!

image1Jeg køber ganske rigtigt rigtig meget tøj brugt. Men jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke indrømmede at jeg OGSÅ shopper nyt tøj. Og jeg får rigtig tit lyst til det. Lige som alle andre, ja.

Efter jeg er blevet gravid har min fornuft heldigvis talt mig fra at shoppe tøj. Men efter et halvt årsom gravid, kan jeg godt mærke at det begydner at krible i mine små tykke fingre. Jeg savner seriøst at shoppe amok og købe noget lækkert nyt til garderoben. Selvom jeg har lyst, så forsøger jeg at lade være. For det ville være dumt! Dels fordi jeg jo er super tyk og gravid lige nu, men også lige så meget fordi jeg ikke rigtig ved, hvordan min krop og min størrelse vil være, efter graviditeten.

Så jeg forsøger at holde igen. Men derfor fylder jeg stadig indkøbskurven med lækre ønsker og ‘jeg må bare eje’-sager. Og så stopper jeg når jeg når til betal. (well, for det meste, i det mindste)

Jeg er seriøst allerede træt af at gå i stort slasket tøj… Det bliver sikkert kun værre! Jeg har forsøgt mig med lidt pænere tøj, men som gravid, er det virkelig første prioritet at det føles behageligt! Og lige så stille er jeg gledet fra pænt og behageligt (fordi det næsten ikke findes) til bare vælge den lette løsning; en oversize trøje/kjole/skjorte og et par gamacher. Vejret er til gengæld virkelig godt for min daglige tøjkrise… Det indbyder nemlig til bare ben og så er en løs kjole bare et hit!

 

For lidt siden brugte jeg en halv times tid på at savle over lækre kjoler på www.boozt.com. Jeg fandt virkelig meget, jeg såååå gerne vil eje! Heriblandt de fine kjoler nedenunder.

Og apropos kjoler – så kan jeg faktisk lige forkæle jer med 20% på kjoler og strik (minimumskøb 999 kr) til Boozt – det gælder KUN i dag, den 15. September!! Så tag da lige at tjek det ud, hvis I også har shoppefeber som jeg! Du skal bare bruge rabatkoden 20THURSDAY. Og husk – kun i dag, så se at komme derind! 🙂     // Lise

hh

Kjole 1, kjole 2, kjole 3, kjole 4kjole 5

Ps. Jeg går i øvrigt med en lille idé om at videresælger lækker vintagetøj. Når Michael og jeg er på indkøbsture, falder jeg tit over de lækreste klæder – og det ville da være oplagt at starte en lille vintage-tøjshop – samme princip som vores instagram salgsside, bare en salgsside kun med lækkert retro og vintage tøj. Hvad synes I om den idé? 🙂

Alle links er affiliatelinks.

Læs også

9 Kommentarer

 • Reply
  Sara Engelbæk
  15. september 2016 at 15:59

  Super fed idé med vintagetøj Lise!! Håber at jeres graviditet går mege hyggeligt! Knus

 • Reply
  Gitte Nykvist
  15. september 2016 at 20:46

  Super ide med Vibtage-side Lise 👗👒 Drømmer selv om at åbne egen butik her på Amager, men det bliver nok desværre kun ved drømmen ✨

 • Reply
  Josephine
  15. september 2016 at 20:46

  Vintage-tøjshop = fed idé! 🙂 jeg skal helt sikkert sidde og sukke over dine fine fund!
  I to er så fuld af nyskabende idéer og geniale påfund, det er virkelig inspirerende at følge med i det hele 😀

  • Reply
   Lise og Michael
   15. september 2016 at 21:05

   Tak for feedback!

   Tror sgu jeg gør det 🙂 Med lidt hjælp fra min søster!

 • Reply
  Victoria
  15. september 2016 at 20:49

  Lyder som en brand god idé med en lille tøjshop 🙂

 • Reply
  Simone
  15. september 2016 at 20:51

  Skøn ide! Gør det! 🙂

 • Reply
  Julie Elsborg
  17. september 2016 at 12:48

  Hej Lise. Asos har deres egen Maternity og Nusery linje, altså graviditets- og ammetøj, som er har et godt, smart blandet udvalg – synes jeg 😁😅

 • Reply
  nanna
  30. september 2016 at 7:44

  Hej igen to
  Ved i om det bliver en dreng eller pige

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.