Et kig ind i vores retrostue – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Et kig ind i vores retrostue

P9150166

sponsoreret
Vi får så mange spørgsmål til vores møbler, ting og sager. Det er så fedt at I kan lide vores stil. Det er virkelig sådan vi trives bedst. Så er det da bare et ekstra godt skuldreklap at få jeres ros oveni.

Der kommer hele tiden mere og mere i vores lille stue. Det er det fede ved at bo i et hjem med genbrug. Der kan hele tiden tilføjes lidt, og hvis pladsen er knap, så sælger vi da bare tingene igen!

Vi ejer ikke et eneste nyt møbel. Eller jo, det er faktisk løgn, for vi ejer et par stålreoler både i entréen og på kontoret. But that’s it! Ellers er resten et mix af arvestykker, loppefund og køb fra DBA.

Og lige netop derfor har jeg, Lise, lavet et indlæg på DBA Guide, hvor du kan finde diverse gode links til alle vores ting i stuen. Tjek indlægget ud her.

På den måde vil jeg gøre det med flere af vores rum. Så kan I rigtigt lade jer inspirere og gå på jagt efter jeres egne unikke genbrugsfund. For genbrug er det fedeste! Du sparer en hulens masse penge (og bruger temmelig sikkert dem, du har sparet, på endnu mere ragelse 😉 ), det er miljøvenligt OG du får et unikt hjem, med ting, alle andre ikke har. Jeg kunne f.eks. godt tænke mig at fylde kontoret op med brugte kvalitets kontormøbler.

SÅ KOM I SVING! Tag ud og loppeshop – hvad end det er på DBA, loppemarkeder eller genbrugsbutikker! Og husk du kan dele dine fund med os på instagram ved at bruge hashtagget #SeMineFund 🙂  // Lise

P9150185

Højtalerne er faktisk også et genbrugsfund fra DBA; find links i indlægget på DBA guide!

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Ulla vittrup
    1. april 2017 at 9:39

    Mon I skulle have en Kai Kristiansen spisestuestol m lille armlæn teak/palisander

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.