Indretning af studiebolig på 7 kvadratmeter - RESULTATET – Lise og Michael
DIY Lises verden Michaels verden

Indretning af studiebolig på 7 kvadratmeter – RESULTATET

 

COLLAGE

YAY! Vi havde en hel vildt sjov opgave i sidste uge. Vi skulle, i samarbejde med DBA Guide, nemlig indrette intet mindre end 7 kvadratmeter studiebolig. Anne-Sofie fra Århus havde nemlig vundet konkurrencen om vores indretningshjælp og 10.000 kr til materialer på DBA. Vi brugte to dage på projektet og det var ligesom rigtig at komme i Nybygger-mode igen. Det var skideskægt at være på genbrugsjagt på vegne af en anden, og resultatet blev vildt godt! (Selvfølgelig med teak, retro og et par designklassikere)

Klik ind på DBA Guide HER og se videoen, hvor vi møder Anne-Sofie, handler, indretter – og vigtigst af alt, viser resultatet til Anne-Sofie! 🙂 Du kan desuden også finde en masse links og info om det, vi har købt!

// Lise og Michael

 

 

Skærmbillede 2016-09-30 kl. 12.54.24

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.