GRAVIDITET - nu er der ikke lang tid tilbage! – Lise og Michael
Lises verden

GRAVIDITET – nu er der ikke lang tid tilbage!

 

Skærmbillede 2016-10-04 kl. 12.04.45

For hver dag der går, vender jeg mig mere og mere til tilværelsen som gravid. Dét, at være gravid, har jeg faktisk altid glædet mig helt vildt til, og drømt meget længe om. Jeg ELSKER det, men jeg må også indrømme, at det langt fra er, som jeg troede det ville være. Jeg er altså ramt lidt af den der ‘årh jeg føler mig fed’-følelse. Jeg har altid sagt til Sofie, da hun var gravid, at hun skulle stoppe sig selv. For hun var jo gravid! Hun skulle ikke klage over at være tyk, for det skulle hun jo være. Men nu kan jeg måske bedre følge hende, og de mange andre gravide, der føler sig tyk. Men, lad os være ærlige, det er man jo også!

Min garderobe er gået på standby, for nu kan jeg slet ikke passe noget af mit gamle tøj. Jeg rammer snart 10 kg fra min normalvægt og jeg har lidt under tre måneder tilbage. Well, jeg prøver ikke fokusere på det tal der. Men jeg er virkelig en grovæder. I løbet af en dag snacker jeg herre meget. Den vægt der kan godt motivere mig lidt til at vælge de sunde valg (nogle gange), og lige droppe det ekstra stykke kage. Jeg har altid været slank og min vægt har aldrig rigtig ændret sig(bevares – i min voksne tid), sååå jeg skal lige vende mig til alle de ekstra fedtdepoter, der er kommet på min krop. Hahah – jeg vidste ikke det var så belastende og irriterende at have deller. (Jeg ved godt jeg ikke skal klage!!!) Er der andre der kender til alle de her tanker???

Jeg har DOG forkælet min voksende mave OG dertilhørende – og også voksende – rumpe, med en virkelig lækker ny kjole. Der er så dejligt meget elastik i den, så jeg tror faktisk jeg kan bruge den resten af graviditeten. Jeg synes den er såååååå fin og kommer nok til at bo lidt i den. Kjolen er købt på www.cellbes.dk. De har faktisk meget fint graviditetstøj til billige priser. Med koden NY16 kan I faktisk få 50% på den dyreste vare ved køb for 399 kroner. Koden gælder t.o.m. 7/10, så tag da lige og tjek hjemmesiden med det samme! 🙂 Jeg udnyttede selv koden og købte kjolen, nogle graviditets leggins og nyt undertøj. WIN WIN!

Nå, men jeg synes jeg ville dele et lille preggo-billede med jer, og fortælle, at alt går vel. V vokser som han skal, det samme gør jeg. Intet unormalt der! Det er dejligt! Og så har vi fået købt både barnevogn, klapvogn og autostol; så vi er klar til december! I år glæder jeg mig SÅ meget til jul – og så allerede…. puhh, der er lang tid til! 😉

Min veninde, Nanna, har kreeret denne lille GIF til jer. Bare fordi… I er sgu heldige! (hahah, åhhh nej) Ellers må I have det som i ser ud!

Kh. Lise 🙂 🙂

www.GIFCreator.me_oM9jme

 

Alle links er affiliate.

Læs også

Én kommentar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.