RETRO BABY - mine musthaves – Lise og Michael
Lises verden

RETRO BABY – mine musthaves

kjkjjkk

Til December begynder et nyt kapitel for os. For der bliver vi nemlig forældre. Det bliver så fedt! Og det betyder også at vi så småt er begyndt at tage stilling til, hvad vi gerne vil have af ting og sager. Hold nu op sådan en lille en kræver mange ting…. skaermbillede-2016-10-07-kl-09-06-26

Jeg har på DBA Guide kreeret en lille ‘DET MÅ JEG BARE EJE!’-liste til vores lille retro baby-V. Klik ind og find en masse gode links, og bliv inspireret til selv at dykke ind i retro-verden! Der findes bare så herre mange lækre fund derinde!

Har du gjort dig nogle vilde retrokøb i børnehøjde?? Og er der noget jeg mangler at tilføje til min liste? (Det er der helt sikkert!)

 

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.