DIY - TAG MED UD Å' FISK - fødselsdagsgave til Anker – Lise og Michael
DIY

DIY – TAG MED UD Å’ FISK – fødselsdagsgave til Anker

anker

 

Min dejlige nevø er lige netop fyldt 2 år, og i den forbindelse var vi inviteret til fødselsdag. Det var en mega hyggeligt dag fyldt med gaver, kage, gæster og masser af leg. Jeg har før lavet hjemmelavede gaver til Anker og andre børn i vores familie. Eksempelvis den hjemmelavede tippi til min lille nye kusine. Jeg synes det er mega hyggeligt dels at lave gaverne – men lige så meget at give dem. Der er bare noget særligt ved hjemmelavede gaver, og jeg synes tit at have oplevet, at de bare bliver taget ENDNU bedre imod. Så er de nemlig altid lidt ekstra særlige og anderledes.

Til Anker skulle jeg selvfølgelig også finde på en eller anden gave. Jeg kommer fra en familie med en far, der er bidt af en gal lystfisker. Jeg har hele mine opvækst været med på fisketure, og det samme gælder allerede for Anker. Derfor var det oplagt for mig at lave denne fødselsdagsgave. Jeg lavede nemlig en fiskestang og en masse tøjdyrsfisk! Så kan Anker nemlig rigtig øve sig i at fiske! Han blev helt vildt glad for gaven, som blev taget i brug fluks. Han legede faktisk med det i overraskende lang tid, og jeg var også ret imponeret over, hvor god han egentlig var til at fiske ;-). Hvis min søde far havde været der, havde han helt sikkert været stolt af Anker!

Kig med hvordan jeg lavede det nedenunder!

 

www-gifcreator-me_pmmaio

Det skal du bruge:

 • En rundstok
 • Noget snor
 • Magneter
 • Stofrester
 • Vat (Jeg brugte noget fra en IKEA pude, vi ikke bruger)
 • Knapper der er magnetiske
 • En limpistol
 • En listesav
 • En symaskine / nål og tråd i hånden
 • Hæftepistol

 

www-gifcreator-me_8slbum

Det skal du gøre

 • Skær rundstokken i ønskede længde. (Til en to årig, er det nok ret smart at lave den kort. Så er det nemmere motorisk at styre den)
 • Hæft snoren fast på rundstokken, og lim så magneten fast i modsatte ende
 • Sy nu fisk ud af alle dine stofrester. Det kan også være en gammel t-shirt eller et pudebetræk. Og så sætter fantasien kun grænser! Jeg syede både en hval, en haj, fisk og en blækstrutte. Jeg stjal indmaden til fisken fra en IKEA pude, vi alligevel ikke bruger.
 • Sy magnetiske knapper i som øjne og/eller mund, så man, med fiskestangen, har noget at ramme efter
 • Put fiskene i en fin æske, og så er den ellers klar til den heldige modtager!

 

www-gifcreator-me_j7xjtz

 

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  9. oktober 2016 at 10:52

  Hej Lise,
  Kan jeg gøre noget for at billederne ikke skifter?
  Synes det er så irriterende, når jeg gerne vil se, hvad der er på dem.
  Super fin gave – kender en et årig der snart bliver to, så jeg må fluks igang 🙂

 • Reply
  Sten Vandborg
  10. oktober 2016 at 9:31

  Tak for de fine ord Lise
  Ja næste år skal han fighte sin første Tun

 • Reply
  Line
  9. februar 2017 at 16:41

  Jeg syer fisk på livet løs til min lille nevø. Men jeg kan ikke finde magnetiske knapper. Har købt metalknapper i stof&stil, men de duer desværre ikke. Nogle tips?

  • Reply
   Lise og Michael
   10. februar 2017 at 11:09

   Hmmm. Altså jeg har et helt knappelager, som jeg har arvet af Michaels mormor. Så jeg ved desværre ikke hvor du kan finde dem. Dog er det en idé at tage en magnet med, når du er ude og kigge. Så kan du jo altid forsøge dig frem. Og kig evt i genbrugen? 🙂 Fedt du kan bruge idéen! Kh.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.