Ompolstring af stole! DIY, eller få os til det ;-) – Lise og Michael
DIY

Ompolstring af stole! DIY, eller få os til det ;-)

 

skaermbillede-2016-10-12-kl-16-28-34Der er rigtig mange der har efterspurgt tips og tricks til møbelpolstring, for hey, ved en almindelig spisebordsstol som den nedenunder, er der altså ikke særlig mange ben i at ompolstre selv.

Så derfor har vi på DBA Guide lavet en udførlig opskrift til projektet.

 

Synes du virker helt vildt uoverskueligt, så husk at vi rigtig gerne laver et godt tilbud på en gang ompolstring. Vi kan kontaktes pr mail: lisevand@hotmail.com, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

diy-skift-betraek-paa-dine-stole-dbaguide-0

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  elise andersen
  25. april 2020 at 17:50

  jeg har en gammel stol, der skal have nyt betræk, jeg har meget andet at gøre og mangler redskaber og erfaring. stolen har lige sæde og ryg, og er nem at gå til, når man som jer har erfaring. er det mon noget for jer? og hvordan er jeres priser?
  angående den fortsatte korrespondance med jer: jeg har lidt problemer med min pc: jeg kan modtage mails, men ikke sende mails. vil jeg kunne sende svar til jer her videre frem? og: jeg har fravalgt mobil. og ja, I har sikkert gættet, at jeg er en meget gammel kone.
  jeg betaler via bankoverførsel.
  jeg bor Nordsjælland. jeg skaffer selv stoffet.
  vh. elise
  tlf. 45804964

  • Reply
   LiseOgMichael
   27. april 2020 at 9:42

   Hej Elise. Jeg har sendt dig en sms 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.