Farvel Nybyggerbadeværelse - farvel byggesjusk – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Farvel Nybyggerbadeværelse – farvel byggesjusk

 

img_8409Forestil dig at skulle bygge et badeværelse på 3 dage, med et kamerahold i nakken og minus på søvnkontoen fra start. Og så forestil dig lige Gøg og Gokke, som aldrig før har prøvet at lægge fliser eller hørt ordet ‘vådrumssikring’. Ja, det var sgu ikke noget kønt syn!

 

Selvom det kun er lidt over et år siden vi byggede, så har vi begge fortrængt det lidt. Det var så stressende og angstprovokerende en periode, at jeg tror det kan kategoriseres som… ja, noget af det hårdeste, vi nogensinde bliver udsat for. Men hold kæft hvor var det sjovt! Og hold nu op, hvor er jeg, Lise, blevet drillet meget med det klip, hvor jeg ligger i badekarret og Michael serverer en energidrik og chokolade for mig. Haha! Kan I huske det?? Der var ikke tid til at være ynkelig, men det var virkelig hårdt!

collage-7

Den periode var hjernedød! Har aldrig prøvet noget lignende: Tving dig selv op af sengen kl. lort, sæt dit fedtede hår med malingrester og støv op i en knold, find resterne af slikposen fra natten i forvejen, få mere energi af tomme kulhydrater og energidrik… Og ARBEJD! Arbejd til du falder om kuld på det kolde betongulv. Få fem minutters powernap, til du bliver vækket af en stressende fornemmelse i kroppen. FUCK! Deadline om 5 timer. Igen, og igen og igen. Det var så sindssygt!

Nå… Lille flashback fra en MEGA fed oplevelse… Tilbage til nuet. For i dag sidder vi her – et år efter – og bo og lever i vores EGET hus. Som vi, takket være jer, har vundet! Det er jo sindssygt. Det seneste halve år har vi rettet op på nogle småfejl og justeret hist og her i huset.

Nu er det kommet til et lidt større projekt. Nemlig badeværelset! Det er tid til at få det lavet i tip-top stand (og vi skal nå det inden babyen kommer!). For at det bliver gjort ordentligt, har vi bedt Bay-Byg-drengene om hjælp. De hjalp os også i køkkenet og på det andet badeværelse i huset. PLUS Manne og Frederiks badeværelser. Et par seje gutter, der virkelig kan deres kram! Vi er fan! Bay-Byg-gutterne skal hjælpe os med at lægge nye fliser, så det bliver gjort ordetligt. Der var løse fliser, dårlig vådrumssikring, ikke godkendte løsninger og et utæt badekar… Så det skal altså laves om!

Tjek lige billederne fra det gamle badebværelse! Hahaha… Der må gerne grines! Inden du siger ‘det kunne jeg fandeme have gjort bedre’, så tænk lige over at vi KUN havde 3 dage og INGEN erfaring(plus at der var kamerahold på, så tingene skulle gøres igen, man skulle vente til de var der og man kunne ikke bare køre ud og handle når det passede en). Alle silikonefuger blev lavet – og jeg lyver ikke – i de sidste 5 minutter. Der blev faktisk talt ned mens Michael gjorde det. Dét med, at Puk tæller ned, er faktisk ikke engang fup. Eller jo, det er ikke Puk, der tæller ned i virkelighed – det er bare en tilrettelægger. Dog er de også virkelig hårde og MENER det, når de siger ‘SMID DET VÆRKTØJ’! Vi tog udfordringen op, og jeg tror det gav os en god fordel i konkurrencen – DOG er det selvfølgelig liiiidt surt at lave det hele om nu. Men det tager vi med! 🙂

collage-8collage-9Vores nye badeværelser skal have nogle HELT andre fliser. Det bliver virkelig godt, håber jeg! Vi vil rigtig gerne have at det her badeværelse giver ro, og plads til total afslapning, Vi har erfaret at de flotte vilde fliser, vi lagde i Nybyggerne, giver en smule uro i hovedet. Især Michael får spat. Haha. Når han er på toilettet om morgenen flakker øjnene rundt på det forvirrende gulv. Han bliver helt rundtosset. Men flotte er de! Og de får lov at blive på det andet badeværelse – der er jo også ret meget historie i dem! (Kan I huske det var et fejlkøb?)

Murerne er netop gået i gang derude, og vi glæder os vanvittigt meget til de er færdige. Det er de dog først om nogle uger (helt seriøst – hvordan kunne vi gøre det på 3 dage???).  Vi skal selvfølgelig nok viser jer efterbillederne af det nye badeværelse. Det bliver SÅ dejligt!

Savner I også lidt Nybyggerne efter det her indlæg??? Det gør jeg! Har I nogle spørgsmål, så fyr løs i kommentarfeltet nedenunder! :-))) // Lise 

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Kamilla
  27. oktober 2016 at 20:44

  Hej Lise! Helt forståeligt at I laver det om – og fedt at fliserne bliver beholdt på det andet badeværelse. De har nemlig netop en historie og en betydning for jer, gætter jeg på? 🙂 angående det med at det var hårdt, så tror jeg på det! Shit mand.. Dog kom jeg til at tænke på min datters fødsel for 2 og en halv uge siden, og at du snart skal føde.. Glæd dig 🙂 jeg har ikke prøvet at lave et badeværelse på 3 dage, men en fødsel er nok nogenlunde ligeså hård og angstprovokerende – kunne jeg forestille mig. Og der kommer det mest fantastiske ud af det jo….
  Underlig kommentar her fra, beklager.. Jeg kom bare lige til at sammenligne de to vidt forskellige ting 🙂

  • Reply
   Lise og Michael
   28. oktober 2016 at 8:41

   Hej! 🙂 Tillykke med guldklumpen! Og sikke en hyggelig sammenligning! <3 Ja, jeg glæder mig til at opleve den situation, for det må være noget af det vildeste man kommer ud for! På både godt og ondt. Heldigvis mest godt!
   Kram fra mig, Lise 🙂

 • Reply
  Louise
  27. oktober 2016 at 22:25

  Jeg savner jer i nybyggerne! Specielt jeres vi skal spise sund mad og sove 8 timer hver nat 😊 1 afsnit senere og så var det droppet til fordel for slik og redbull. Jeg heppede på jer hver gang 👏👏

  • Reply
   Lise og Michael
   28. oktober 2016 at 8:42

   Hahaha, ja! Det var en ommer! Stille, generte og naive på første filmdag! Vi blev klogere! 😉 Tak fordi du heppede!
   Kh!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.