Et crush på retro sneakers – Lise og Michael
Lises verden

Et crush på retro sneakers

img_7812Den anden dag kom min søde dejlige Michael hjem med de sødeste små sneakers. Det er meget sødt at han falder over et par sko, som lillemanden alligevel først kan bruge om lang tid. Men det er tanken der tæller, og jeg synes jo også skoene er totalt søde! Jeg synes det er total oplagt at købe børnesko brugt og det er der rigtig mange gode grunde til. 1. barnet vokser fra skoene på nul-komma-dut, 2. nye sko er herredyre, og 3. du kan finde nye sko på DBA, og det gør det ENDNU mere tosset at købe dem i butikkerne.

Du kan finde gode søgeord og tips til skojagten i den her artikel på DBA Guide.

Og for lige at slå det fast: HUSK at spørge om standen på skoen. Det er vigtigt at komforten er god og skoen ikke er total nedtrådt. På DBA kan du snildt finde sko der knap er blevet brugt men blot prøvet på. Der er skide vigtigt at din barn ikke går i nedslidte sko, så gå efter sko, der knap er brugte. Sund fornuft kommer du langt med! :))

Kunne du finde på at købe sko til dine børn på DBA? // Lise

collage-10

Links til skoene på billedet : Venstre sko, højre sko, den øverste sko og den nederste sko.

 

 

 

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Kristina
  29. oktober 2016 at 12:09

  done argumenter for brugte sko er fine, desværre burde brugte sko være et absolut no go. Har sko været brugt i ganske kort tid, har den der har brugt skoen formet sålen efter lige netop den fod der har brugt den. Det betyder, at du kan ødelægge dit barns fødder, hvis du vælger at bruge genbrugs sko. Her handler det både om gang, knogler og meget andet i foden. Et lille barns fod er særlig følsom ved deres fødder, da de endnu ikke har udviklet deres svang blandt andet. Derfor er det meget vigtigt, at de får sko der sidder godt om foden (dog ikke før de har lært at gå, inden da må de helst ikke bruge sko), og at de sko de får på ikke er formet af andres fødder. Jeg var skosælger i en del år, men selv nu, hvor jeg ikke er det, ville jeg aldrig drømme om at give mit barn brugte sko, og jeg køber heller ikke selv Brugte sko til mig. Fødderne skal følge os hele livet og bære os rundt. Jeg har set alt for mange, med ødelagt fødder pga dårligt fodtøj. Håber du tager det op til overvejelse😊

  • Reply
   Panetosto
   8. september 2018 at 12:46

   Wrong! Fødderne former intet i skoen med en vægtbelastning på sub 10 kg så hvis det handler om voksne med høj vægtbelastning er din antagelse rigtig, men ift. små børn er du galt på den:)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.