Det nye værelse i huset - vores nye bofællesskab! – Lise og Michael
DIY Lises verden

Det nye værelse i huset – vores nye bofællesskab!

pa250816

 

Vi har jo fået de sødeste roommates i Nybyggerhuset. Vores venner, Nanna og Emil, er nemlig flyttet ind på et af værelserne. De har 3-4 måneders overlap inden de skal flytte i en anden lejlighed, så det var oplagt at de i den tid, kunne bo hos os. Det passe med de flytter når lillemanden kommer, men vi er faktisk blevet helt glade for at bo med andre. Hvem ved, måske vi fortsætte stilen når V kommer til verden. Har I nogle gode/dårlige erfaringer med bofællesskab inkl. børn??

Det betyder også at et af vores rum har måtte lade livet. Men helt ærligt – vi har sgu også lidt for meget plads. 130 kvadratmeter til 2 personer er vidst lidt til den gode side. 😉 Så oplagt mulighed og super hyggeligt at få lidt liv i den lille villa.

Nanna og jeg har i samarbejde fået indrettet værelset ret fint. Og du kan altså for meget få skejser, gøre det samme. Det har altså kostet under 500kr at indrette værelset – det må lige være noget for en studerende med stramt budget!

Alle materialer er handlet i Silvan :

 • Reolen (149,95 kr) i galvaniseret stål er skide simpel at samle (det kan altså snildt klares selvom man ikke er den helt store byggemand bob) og har et ret fedt råt udtryk.
 • Bøjlestangen består af en rundstok (63 kr), som er skruet på en kæde (69,95 kr) og efterfølgende hængt i to kroge(43,95 kr) i loftet.
 • Det giver lidt liv med planter, og kaktussen (89,95 kr) er samtidig mega nem at holde. Perfekt til en travl studerende! Selve potteskjuleren er også købt i Silvan.
 •  Til opbevaring af noget af alt rodet, er trækasserne ret gode. Så kan man nemt skjule ens grimme underhylere eller andet, man ikke lige føler for at vise frem.

 

pa250824

Den fine træplade er af kunstneren Mette Lindbjerg og kan købes her.

pa250810

Skateboardet på væggen giver et dejligt råt udtryk. Man er ikke i tvivl om at Emil også bor her. (Selvom det faktisk er et levn fra vores gamle Nybygger-TV-stue)

pa250836

Kaktussen OG potten er købt i Silvan. Jeg ELSKER glasuren!

pa250802

Tøjstativet der hænger ned fra loftet frigiver rum og luft.

 

 

Udover det her hjørne af værelset, har Nanna og Emil fået æren af at bruge vores højthellige modulsofa fra Nybyggerne. Kan I huske den?? Den kan slåes sammen til en dobbeltseng og med en ekstra madras på, er den perfekt til de to små søde mennesker! :))) Og bonus = så er der opbevaring i bunden!! Må nok hellere snart få lagt den DIY guide ud igen – det er nemlig et genialt møbel, hvis vi selv skal sige det 😉

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  12. november 2016 at 16:00

  Hvor er trækasserne fra? Er det nogle I selv har kreeret? 🙂

  • Reply
   Lise og Michael
   14. november 2016 at 11:59

   Hejsa. Det kunne det meget vel have været – men faktisk er de købt i Silvan 🙂 Kh. Lise

   • Reply
    Anne
    20. november 2016 at 18:39

    Ja det kunne de da nemlig! Men tak for svar, jeg må en tur i Silvan 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.