Velkommen i vores retrosoveværelse – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Velkommen i vores retrosoveværelse

p9150208

Et af de rum, der efter Nybyggerne har fået lov at tå PRÆCIS som det er, er vores dejlige soveværelse. Det rum, var det allerførste vi byggede. Jeg kan huske at adrenalinen var ekstra høj i dette rum, for vi havde ingen idé om hvad vi var oppe imod. Her galt det om fra start at få vist hvem vi er, og hvad vi stod for. Ja, og vi endte jo med at løbe med sejren. SÅ FEDT at starte konkurrencen på den måde. Vi måtte ikke fortælle nogle der hjemme, om det vi gik og lavede, men det første vi gjorde efter sejren var at ringe til vores meget spændte forældre og fortælle dem om vores sejr. Jeg er sikker på vi fik to forældrepar, der blev meget stolte og fik en lille smule ro i maven. For tænk nu hvis vi bare var herredårlige fra start…

p9150235

Nu har vi lavet en lille artikel på DBA guide, hvor vi giver gode tips og tricks til lignende genbrugsfund. Alt i soveværelset er faktisk købt på DBA under nybyggerne. Wegnersengen fandt Michael på Dragør – kan I huske hvordan han snød mig med prisen??? Hehe “Den koster kun 4-5000kr” og så kostede den så lige et par tusinde mere… Haha. Men flot er den, og vi elsker den virkelig højt – begge to! Både historien bag, men lige så meget udseendet. Den er super flot, synes I ikke?

 

Hop ind på DBA Guide og læs mere om vores dejlige retro soveværelse. OG HEY! Siden jeg tog billederne, er der faktisk kommet et nyt møbel i soveværelset. Kan I gætte hvilket? (HINT: lille V)

p9150219

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.