#1 DIY JULEGAVE - Vintage Scrunchies – Lise og Michael
DIY Lises verden

#1 DIY JULEGAVE – Vintage Scrunchies

img_9367

Julen nærmer sig, og de næste mange uger vil vi forkæle jer med ENDNU flere DIY’s og gode idéer. For nu skal julemandens værksted sættes i sving, og her kommer mit første forslag til en hyggelig hjemmelavet julegave; HJEMMESYEDE HÅRELASTIKKER!

Rigtig mange har efterspurgt en DIY-guide til at sy hårelastikker eller – som det så fint også kaldes – scrunchies. Det er nok særligt efter Sofie(min søster) og jeg er begyndt at sælge lidt på vores instagram salgsside @Sostrenevandborg. For ja, det er sgu rimelig enkelt at give sig i kast med! Hvis du ejer en symaskine er det et nemt og overkommeligt projekt, du hurtig kan komme i gang med.

Jeg har i mange år gået med de her store elastikker; det kan rede et hvert uglet og fedtet hår, og så ser det jo bare så fint ud. Selve STEP-BY-STEP guiden kan du finde på DBA-guide lige her. Husk at du kan lave elastikkerne i et hvilket som helst stof! Mine favorit scrunchies er helt klart dem i velour. Så fine! Et godt tip er at bruge nogle af alle de grimme gamle velourduge du, eller din mor, har liggende. Det har jeg gjort ;-).  Ellers er det bare at komme i sving – jeg er sikker på du har en søster, kusine eller veninde der ville elsker at få et par elastikker i julegave! Held og lykke! // Lise

img_8773

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.