Nytænkning af vores retrostue – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Nytænkning af vores retrostue

collage-21Vi er sat på en sjov opgave. Vi vil nemlig prøve at nytænke vores indretning – for mon ikke man kan finde NYE ting der også er lækre? Det er en udfordring da vi jo næsten kun ejer genbrug. Men vi er ikke blege for at tage udfordringen op! Vi starter med at tage udgangspunkt i vores retro stue.

Vi har stort set købt alt brugt og det har faktisk ikke altid været lige nemt. En gang i mellem kan man godt savne at gå ind i en butik, og vide at lige præcis i den butik, vil jeg gå ud med de ting jeg mangler. Det er lidt en jagt at loppeshoppe, og det er selvfølgelig også noget af det, vi elsker. Men ikke alle har tiden, overskuddet eller for den sags skyld- lysten til at rende rundt på loppejagt.

Vi har fundet nogle fine alternativer, hvis du godt kan lide vores stil, men bare gerne vil have noget nyt. Alle tingene er fundet på IDE møbler og vi har også linket til de forskellige ting under hvert billede. IdeMøbler har 35 butikker rundt omkring i landet, så du kan med garanti finde en butik, hvor du kan komme ud og kigge på nogle af tingene. Desuden kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og få en masse tilbud mm. sendt pr mail. Det kan du gøre lige her. Ellers så kig – og læs med her:

collage-16Reolsystemet. Et super fedt møbel, der skaber luft og virker let i rummet. Det fede ved sådan et reolsystem er, at du kan lave det præcis, som det passer dig. Serien hedder Beam og du kan få det både i hvid og i eg. Find det her.

 

collage-17

Sofabordet. Vores sofabord findes der ikke mange af, men alternativt ville evt. være Fano, som koster fra 1249 kroner. Der findes et par forskellige størrelser og farver/træsorter, så der er lidt at vælge imellem. Tænk evt. over hvad der passer bedst til dine andre møbler.

 

 

collage-18

Keramik. Jeps, det kommer nok ikke bag på nogen, at vi er bidt af en gal keramiker. Vi har simpelthen så meget keramik. Både nyt og gammelt – med og uden navn. Hos IdeMøbler kan du også finde keramik i fine farver og former. Den vase på billedet er super fin, koster 349,- og hedder Oakland. Men du kan tjek deres udvalg her.

 

collage-19

Lænestol. Michael faldt som den første for denne fine lænestol. Modellen hedder Spän og fåes i fire forskellige varianter. Det er helt klart det lette udtryk, stellet giver, og den fine polstring. Igen er et godt tip lige at være opmærksom på hvilken træsorter, du ellers har i din stue. Her ville det selvfølgelig være oplagt også at vælge eg som reolsystemet og sofabordet.

 

collage-20

Den her metal lampe er faktisk virkelig meget magen til vores. Det er virkelig fint med sådan en pendel, og vi har mange hængende rundt omkring i huset. Den koster 499,- og du kan finde den lige her.

 

Det var vidst dét for nu. Tak fordi du kiggede med! Vi skrives ved en anden god gang! // Lise og Michael

 

Indlægget er sponsoreret af IDEmøbler.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.